Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8-at vegyek vagy Nokia...

Radnay Erica kérdése:

Nokia N8-at vegyek vagy Nokia N9-et?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 20:43
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szia!

Ez a sok kerge emberke milyen jól el van egymással,ahelyett hogy a kérdésre válaszolna!Nekem személy szerint nem tetszik az n9 szoftvere meg a készülék sem igazán!Az N8 belopta magát a szívembe az eddigi legjobb Nokia ami nálam megfordult (nem egy volt!)de ez a készülék viszi a pálmát!A lassulás,akadás a készülék megjelenéskor jelen volt,de aztán az új szoftverekkel már nem volt probléma(persze akinek kell a mindenféle "tákolt" szoftver az ne is csodálkozzon az akadáson,lassuláson,stb.-n)!Az enyémen a Nokia oldaláról letöltött szoftverrel (még Anna,de év elejére ígérik a Belle-t)semmi akadás nem tapasztalható.A GPS 15 mp.belül talál holdat offline módban és onnan kezdve tökéletesen működik, persze az EREDETI GYÁRI frissítést nem árt letölteni a készülékre.A családban van több Nokia (x7,n9,5800),de mindenki lecserélné N8-ra.A kamera szerintem felülmúlhatatlan mind videózás és fényképezés terén is,felesleges egy kompakt fényképező hurcolása mellette.A mérete szerintem megfelelő,(bár elég nagy kezem van) ettől nem kell nagyobb telefon.Akinek ez kicsi annak feltűnési viszketegsége van és a "deszkadarabot" akarja mutogatni (galaxy tab,note és társai)!Ha az ember internetezni akar menet közben annak meg teljesen mindegy,hogy 3,5" vagy 3,9",mert egyiken sem lehet normálisan!És én mindenképpen maradok a symbian rendszernél amíg lehet,mert az Androidos játéktelefonokkal csak a baj van még akkor is ha nem szívesen vallja be a gazdájuk!Akinek meg akad az n8 attól szívesen megveszem "kedvező áron":)))!

2012. jan. 13. 12:01
 22/22 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Utolsó, már anno az 5800 GPS-e is talált jelet 15 mp-en belül. Az egyedüli telefon volt, ami a mai napig egyedülállóan eGPS-el rendelkezik. Tető alatt, borult időben is pillanatok alatt képes jelet fogni, míg az aGPS bizony elvérzik. Nem is ez a lényeg. Ám másrészt az N8 xenos vakuja sajnos nem használható világításként, ez egy hatalmas fekete pont. Az N9 nem éri meg az árát, max. a felét, de az N8-nál sokkal jobb. Sajnos ugyanazt a fos Pentil Matrix-os kijelzőt kapta, de a felbontása legalább jó. Elárulom neked, én majd 7 éven át Nokiás voltam, igaz nem is volt párjuk. Annak idején megvettem az 5800-at, még az is jó döntés volt, hiszen zenében még ma is elsöpri az összes iPhone és eféléket. Viszont idén váltottam! Az Android maga nem egy nagy szám, de amit a HTC a Sense-el csinál, az egy tökéletesen megalkotott betonstabil, iszonyatgyors rendszer, egy piszkosul jó készülékházban. Eleinte én is azt mondtam, hogy semmivel nem több a Symbiannál, de egy idő után beláttam, hogy a két rendszer összehasonlíthatatlan. A HTC meggyőzött arról, hogy bár a Nokia régen nem csupán név volt, de ma már az. Eljárt felettük az idő, átáltak az értékelhetetlen Windows Phone 7-re és szinte megfizethetetlenek a készülékeik nulla tudással. Imádtam a Nokiát, de 7 áv után sajnos a következőt kell mondanom: ha nem is soha többé, nagyon csekély az esély arra, hogy valaha is visszalopja magát a szívembe a cég, mert rohamosan csökken az eladási szám és igen gyorsan csúsznak lefelé a lejtőn.
2012. jan. 16. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!