Nokia N8-at vegyek vagy Nokia N9-et?
Jól van ne erőlködj, nagyon izzadság szagú és már szánalmas, ahogy próbálod bemagyarázni, hogy jobb! Csak az észt osztod, és látszik mennyire nem is értesz hozzá, fals információkkal látod el a nagyvilágot. Az N8 kijelzője nem is Pentile Matrix-os, hanem hagyományos subpixel-es, úgyhogy én itt be is fejezem a dolgot, mert fogalmad sincs miről beszélsz!
Felőlem lehet jobb számodra az N9, de azért ne akard bemesélni a világban, hogy többet ér, mint az N8! Bár aki ért hozzá, az úgyis tudja mi is a különbség a kettő között! További jó trollkodást!
Na egy újabb idióta! Üzenem a haverodnak, hogy adja el az N8-át! Gyakori belassulás mi? User error, de ezt már írtam! Több fórumon is olvastam, hogy pl a Galaxy S2 a hiper szuper 2 magjával akadozik Angry Birds közben, és ezt tulajok is megerősítették. Na akkor erre varrjatok gombot, így 2012 felé haladva!
Tipikus divathajhászok vagytok, ha jön valami új és erősebb hw akkor el vagytok ájulva, még ha nincs is mögötte valódi tudás.
Kevés a felbontás! Az agyam eldobom! Mégis mekkora legyen egy ekkora kijelzőben? 4K???
felőlem ti arra basszátok el a pénzt feleslegesen amire akarjátok, de nem kéne leírni az N8-at, mert még a mai napig a legjobb kamerás mobil, és ezt sem én állítom, hanem tesztek tömkelege, és a többi tulajdonságaival is megállja a helyét.
Nekem valóban ez van, ezért ráfoghatod, hogy foggal körömmel védem, de akkor is ezt tenném, ha nem lenne belőle egy példány a tulajdonomban! És miért? Mert ez az igazság!
semelyiket..symbian lósz*rt se ér ..
androidot vegyél mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!