Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8-at vegyek vagy Nokia...

Radnay Erica kérdése:

Nokia N8-at vegyek vagy Nokia N9-et?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Jól van ne erőlködj, nagyon izzadság szagú és már szánalmas, ahogy próbálod bemagyarázni, hogy jobb! Csak az észt osztod, és látszik mennyire nem is értesz hozzá, fals információkkal látod el a nagyvilágot. Az N8 kijelzője nem is Pentile Matrix-os, hanem hagyományos subpixel-es, úgyhogy én itt be is fejezem a dolgot, mert fogalmad sincs miről beszélsz!

Felőlem lehet jobb számodra az N9, de azért ne akard bemesélni a világban, hogy többet ér, mint az N8! Bár aki ért hozzá, az úgyis tudja mi is a különbség a kettő között! További jó trollkodást!

2011. nov. 30. 11:49
 12/22 Nyúlós lónyál ***** válasza:
0%
Hát bizony nem fogok veled vitázni. Nekem nincs se N8-am, se N9-em. Nekem viszont az egyik igen a kettő közül, szóval nem csoda, hogy foggal körömmel véded. Csak már túlzásba viszed. Oké, csak azért, mert neked N8a-d van, legyen az a legjobb. A Pentile Matrix-ra pedig rákereshetsz. A goole-ba beírod, és az első angol nyelvű linket elég megnézni. Észlény!
2011. nov. 30. 13:10
 13/22 anonim ***** válasza:
Az N8 nem rossz teló, de ma már nagyon kevés. Nem ér fel az N9-hez, tetszik, nem tetszik! Van N8-as ismerősöm, utálja, gyakori belassulásokra panaszkodik. Sajnos tény, hogy a Symbian rendszer alá a 680Mhz-es proci és a 256MB ram nagyon-nagyon kevés. Egyébként az anyaghasználat perfekt, csupán térerőt tekintve van egy kis hátránya a fémnek, de a Mobilarena szerint ezt jól megoldották. A kijelőzje viszont sanos már kevés. A mérethet ez a felbontás félig behunyt szemmel is kevés a felső kategóriában.
2011. nov. 30. 13:38
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Na egy újabb idióta! Üzenem a haverodnak, hogy adja el az N8-át! Gyakori belassulás mi? User error, de ezt már írtam! Több fórumon is olvastam, hogy pl a Galaxy S2 a hiper szuper 2 magjával akadozik Angry Birds közben, és ezt tulajok is megerősítették. Na akkor erre varrjatok gombot, így 2012 felé haladva!

Tipikus divathajhászok vagytok, ha jön valami új és erősebb hw akkor el vagytok ájulva, még ha nincs is mögötte valódi tudás.

Kevés a felbontás! Az agyam eldobom! Mégis mekkora legyen egy ekkora kijelzőben? 4K???

felőlem ti arra basszátok el a pénzt feleslegesen amire akarjátok, de nem kéne leírni az N8-at, mert még a mai napig a legjobb kamerás mobil, és ezt sem én állítom, hanem tesztek tömkelege, és a többi tulajdonságaival is megállja a helyét.

Nekem valóban ez van, ezért ráfoghatod, hogy foggal körömmel védem, de akkor is ezt tenném, ha nem lenne belőle egy példány a tulajdonomban! És miért? Mert ez az igazság!

2011. nov. 30. 15:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki idióta, aki nem ért veled egyet, vagy nem ad neked igazat, ugye? Ezzel le is írtad magad! Nem lehetsz több 15 évesnél. Ha igen, agyilag még ott tartasz. És legalább ne az S2-t hozd már fel példaként, mert a Samsung egy tál sz@r.
2011. nov. 30. 17:42
 16/22 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Hát igen, akinek nem egyezik a véleménye az övével, az máris idióta. Emberek, nehogy le merjétek írni, hogy az N9 jobb, mert akkor idióták vagytok! Beszarás, szánalmas egy kölyök...
2011. nov. 30. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

semelyiket..symbian lósz*rt se ér ..

androidot vegyél mindenképp

2011. dec. 6. 19:10
 18/22 anonim ***** válasza:
utolsó nagyon hülye!
2011. dec. 6. 19:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát szegény nem sok mindenhez konyít. Tuti fogott már vagy tíz felső kategóriás Nokiát a kezében, ha ezt ilyen határozottan állítja, mert ha nem, akkor bizony tényleg hülye.
2011. dec. 6. 19:59
 20/22 anonim válasza:
N8!!!Ha most telefont kellene vennem biztos az N8ast venném nem pedig az N9est!Hmm az h lassú meg akad abban én sem értek egyet szerintem igen is hogy fürge gépezet!Ja és eléggé strapabíró is mellékesen megjegyzem én ráestem a lóról a telefonra és semmi baja nem lett!Szeretem nagyon benne hogy akár merre járok gyönyörű képeket tudok készíteni vele...Egyszerűen imádom!
2012. jan. 9. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!