Samsung Galaxy Ace - pozítívumok/negatívumok?
Egy Samsung Galaxy Ace-t szeretnék venni még idén és szeretném megkérdezni azok vélemyénét akiknek ilyen típusú telefonjuk van, hogy milyen? Mik a pozítviumai és (ha van akkor) mik a negatívumai? Érdemes-e ilyet venni...stb.
Köszönöm előre is!
2 hónapja nyúzom szeretett ACE-emet. Első androidos telóm rengeteg Nokia után. Nekem nagyon bejött, amire kell, arra jó (telefon, facebook, net, zene, filmek). Csak a beépített böngészővel tudom néha megfagyasztani, de gyorsan túlteszi magát rajt. A 278 MB RAM nem túl sok, erre figyelj, észnél kell lenni hogy mennyi alkalmazást futtatsz. A 3.5" kijelző zabálja az 1350 mAh-s gyári akkut, nekem egy napot se bír, éjszakai töltés után fel kell tenni napközben is.
BS Playerrel divx filmek gyönyörű szépen futnak rajt. IGO8 szintén tökéletes, pár sec alatt megtalálja a műholdakat.
Én ajánlom neked. Arra figyelj, hogy 2 év garival vedd ha van rá lehetőséged.
Szóval egy napot sem bír ki, de gondolom ez függ attól is, hogy mennyit használom ugye?
Igen függ a használattól, de azért nem igazán bír ki 1,5 napnál többet egy okostelefon. A készenléti időt meg vagy kimatekozzák és odaírják vagy bekapcsolják a telefont, hozzá se nyúlnak és úgy amit bír azt adják meg, persze egy jó nagy adag kerekítéssel. Azok az értékek nem igazán szokták tükrözni a valóságot. A tényleges használat során nem bírja addig egy telefon.
hogyha e-bayről rendelek egy 2430mAh-es akkut a Samsung Galaxy Ace-hez, akkor az jó lehet hozzá? Ezt gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!