Ipad2 vagy windows7 tablet?
Figyelt kérdés
van egy compaq laptopom, viszont nem használom ki. jobban preferálom az érintőképernyőt, de ha már itt vagyok, akkor nem tudok választani. nyilván jó lenne, ha azért tudnám használni a windows-os funkciókat(pl az acer iconia w500), ipad meg pont arra elég, amire kell(netezni, zenét hallgatni, csak viszont az meg drága ahhoz, hogy egy utazásra pl elvigyem. emellett a telefonomon is meg tudnám ezt oldani. most lehet, hogy hülyének néztek, tehát konkrétan nincs rá szükségem, csak kérdés, hogyha hasonló helyzetben lennétek, akkor iconiára vagy ipad-re cserélnétek? :D esetleg még szóba jöhetne a galaxy tab 10.1, de a honeycomb nem igazán tetszik.2011. nov. 26. 19:08
1/14 anonim válasza:
ipad2. amúgy menj be MM-be szokott kiállítva lenni mindkettő. az Iconia meg a többi más tablet egyrészt túl nehéz, vagy dzsunka műanyag. ios is jobb szerintem.
2/14 anonim válasza:
Hát én egyértelműen iPad 2 -t ajánlanám, pedig nem vagyok apple bu*i.. Amúgy 2 dologra készülj fel: tabletek nem munkára , szövegszerkesztésre lettek kitalálva DE persze lehet rajtuk.. Csak pl. már hosszabb szövegek írása sem kényelmes ipadon , akármilyen nagyok is a gombok és kellemes kialakítású a Virtuális billentyűzet. A másik pedig : nincs nagy háttértáruk, laptopoknál pedig eléggé megszokhattad ezt. tehát 16-32 gb tényleg csak játékra, filmekre, netezésre ,zenére való..
3/14 anonim válasza:
ha tablet , akkor mindenféleképpen Ipad 2
4/14 A kérdező kommentje:
első: tegnap voltam, és kipróbáltam mind2-t csak dönteni nem tudok :D
második: tudom, főként ez is egy kihasználatlanság...kaptam a laptopot, hát 1 terrás vinyó van benne :D olyan 10 giga van használva belőle. munkára nem is használnám, inkább csak ami tetszik, az a hosszabb üzemidő. meg ami még a win mellett szól, hogy gondolom az úgy működik mint bármelyik laptop, szóval telóm akár vesz fel usb-ről töltést, ipadról meg nem, de ez a legkevesebb.
2011. nov. 26. 19:28
5/14 A kérdező kommentje:
és szerintetek a laptopom mennyit érhet? fél éves presario, 2,3-as kétmagos amd athlon proci, 4 giga ddr3 ram meg ugye az 1 terrás vinyó eredeti win7 home premiummal. én egy olyan 120ba belegondolnám jó szívvel, esetleg 130.
2011. nov. 26. 19:38
6/14 anonim válasza:
2. vagyok : Szerintem akkor vedd meg az iPadet :)
7/14 anonim válasza:
Egyik táblagép sem érhet a laptopok nyomába. Én is ezt gondoltam és el is cseréltem a 15,6-os notebookomat egy Galaxy Tab-ra + még fizettem is rá (persze új tabletre). Második nap már úgy lefagyott, hogy semmit nem tudtam vele kezdeni (az aksija meg nem kivehető). Majd resetelni kellett 3 naponta, minden odaveszett róla. Mindig a mobil verzió jött be a teljes helyett hiába állítottam át. Magától bezárta a böngészőt, másrészt sem az iPad-on sem az Androidon (frissítés legalábbis már nem lesz tovább) nincs Flash player. Még egy pedriveot sem lehet rájuk kötni. Huzamosabb ideig meg kényelmetlen kézben tartani. A legrosszabb döntés volt a táblagép, senkinek sem ajánlom. Főleg meg egy laptophoz képest egy nulla.
8/14 anonim válasza:
A Galaxy Tab-ról még annyit, hogy 7 órás üzemidővel emlegetik, de amúgy csak 5-öt bírt (4000 mAh). A mostani laptopom is bír 4 órát és legalább egy teljes értékű pc optikai meghajtóval 8 gb rammal 500 gb tárhellyel. Ezeket jó ideig nem tudja egy tablet sem. Mert hát ki tudja mikor van az előbb említettekre szükség. Én nagyot szívtam a Galaxy Tab-al.
9/14 A kérdező kommentje:
értem, hát jó ellenérveket is hallani :) igazából nagyon nem is merem felhozni, mert hát csak apumtól kaptam ballagásra a laptopot, aztán nem volt olcsó annyira. csak hát jórészt porfogónak se jó használni :D
2011. nov. 26. 21:04
10/14 anonim válasza:
Egy Galaxy S2 vagy egy Note simán tudja azt, amit a táblagép és még telefonnak is tudod használni valamint hordozni is könnyebb. Az iPad2 pedig egy felnagyított iPhone 4s. Szerintem inkább azt vegyél és a teljes értékű számítógépedet (azaz a laptopot) hagyd meg mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!