Mobiltelefon: 100 MB/hó mennyi netezéshez elég? Xperia Play" jó választás lenne egy 12 éves fiúnak? Vagy melyik? Első mobiltelefonja lesz, de aztán évekig nem lesz pénzünk újra, szóval nem árt, ha bírja a strapát.
Xperia Play-nél olcsóbbak közül melyik lenne még jó választás egy 12 éves fiúnak, aki imádja a zenét+játékokat, de még nem volt mobilja?
Kérlek, azt ne mondjátok, hogy kérdezzem meg őt, mindenképpen meglepetést szeretnék okozni neki.
Előre is köszönöm a válaszokat, és nagyon érdekelne a fiatalok véleménye.
/egy nem fiatal anyuka/
Igen, az Xperia Active-ot is néztem, a strapabírása miatt kifejezetten praktikus egy fiúgyereknek.
Csak élőben azt sem tudtam megnézni sajnos, nem volt kirakva. Vajon azon kényelmes lehet játszani? És vajon élvezhetően szól a zene? Mármint nem fülhallgatóval, hanem kihangosítva.
Az Xperia Active-on vajon sokkal rosszabb minőségben szól a zene, mint az Xperia Live-on?
Hagyjátok már ezt az ellopják szöveget, és ne ajánlgassatok már ilyen alsó kategóriás mobilokat csak azért mert irigykedtek.
qrvára irigykedek, valóban. 2 felsőkategóriás telefonom van, marhára érdekelne egy xperia play... De látom végigolvasni, és értelmezni nem sikerült, amit írtam. Fussál neki mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!