Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefon: 100 MB/hó...

Mobiltelefon: 100 MB/hó mennyi netezéshez elég? Xperia Play" jó választás lenne egy 12 éves fiúnak? Vagy melyik? Első mobiltelefonja lesz, de aztán évekig nem lesz pénzünk újra, szóval nem árt, ha bírja a strapát.

Figyelt kérdés

Xperia Play-nél olcsóbbak közül melyik lenne még jó választás egy 12 éves fiúnak, aki imádja a zenét+játékokat, de még nem volt mobilja?

Kérlek, azt ne mondjátok, hogy kérdezzem meg őt, mindenképpen meglepetést szeretnék okozni neki.

Előre is köszönöm a válaszokat, és nagyon érdekelne a fiatalok véleménye.

/egy nem fiatal anyuka/

2011. nov. 23. 15:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az előző hozzászólásom kissé összevisszára sikerült, kapkodva írtam, de remélem, azért érthető...
2011. nov. 24. 11:29
 12/20 anonim ***** válasza:
utolsó: mi az hogy ne ijesztgessünk ilyesmivel...ez magyarország..köztudott, hogy senkinek nincs pénze, és akár egy becsületes ember is meglát egy drágább dolgot, zsebreteszi...elég ha a 12 éves gyerek véletlenül 1-2 percre ottfelejti valahol. de lopás teljesen valós tény, főleg mivel vannak iskolában nála nagyobbak, akik szimplán elveszik tőle...és a 100 mega simán elég 1 hónapra...gondolom arra használná, hogy facebook-ra felmenjen. e-mail-ezni nem nagyon hiszem. játékok letöltésére meg használjon wifit. :) szerintem sokkal jobb választás egy xperia mini, az épp annyit tud, amennyi kellhet neki, és nem egy nagy telefon, tehát nehezebben kelti fel a figyelmet vele, ha előveszi. vagy ahogy írta a kérdező, az active :D
2011. nov. 24. 11:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen, az Xperia Active-ot is néztem, a strapabírása miatt kifejezetten praktikus egy fiúgyereknek.

Csak élőben azt sem tudtam megnézni sajnos, nem volt kirakva. Vajon azon kényelmes lehet játszani? És vajon élvezhetően szól a zene? Mármint nem fülhallgatóval, hanem kihangosítva.

Az Xperia Active-on vajon sokkal rosszabb minőségben szól a zene, mint az Xperia Live-on?

2011. nov. 24. 13:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Jaj, miket írok, az nem is Xperia Live, hanem csak simán Live.
2011. nov. 24. 13:27
 15/20 anonim válasza:
^^ ilyen aranyos anyukát :) Mit kapott végül? tetszett neki ?:))
2012. jan. 3. 04:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Xperia Playt kapott végül, és hála az égnek nagyon-nagyon örült neki, jól választottam. :-)
2012. jan. 3. 11:49
 17/20 bp1985 ***** válasza:

Hagyjátok már ezt az ellopják szöveget, és ne ajánlgassatok már ilyen alsó kategóriás mobilokat csak azért mert irigykedtek.

qrvára irigykedek, valóban. 2 felsőkategóriás telefonom van, marhára érdekelne egy xperia play... De látom végigolvasni, és értelmezni nem sikerült, amit írtam. Fussál neki mégegyszer.

2012. jan. 3. 13:47
 18/20 anonim válasza:
Nekem még sosem lopták el a mobilom. Január óta Desire HD-m van, előtte. Htc Touch HD volt (amikor vettem az is még csúcskategóriának számított) :)
2012. jan. 3. 14:23
 19/20 anonim válasza:
100MB/hó amúgy elég, mert utána is megy csak lassabban. Szilveszterkor 300MB-nyit simán elyoutuboztam vele HQ-n :D furán működik:D
2012. jan. 3. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Ott a netezésre a WiFi...
2012. febr. 14. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!