Mobiltelefon: 100 MB/hó mennyi netezéshez elég? Xperia Play" jó választás lenne egy 12 éves fiúnak? Vagy melyik? Első mobiltelefonja lesz, de aztán évekig nem lesz pénzünk újra, szóval nem árt, ha bírja a strapát.
Xperia Play-nél olcsóbbak közül melyik lenne még jó választás egy 12 éves fiúnak, aki imádja a zenét+játékokat, de még nem volt mobilja?
Kérlek, azt ne mondjátok, hogy kérdezzem meg őt, mindenképpen meglepetést szeretnék okozni neki.
Előre is köszönöm a válaszokat, és nagyon érdekelne a fiatalok véleménye.
/egy nem fiatal anyuka/
Köszönöm a gyors választ! És hány MB-os netre fizessek elő szerinted? Első pár hónapban, amíg az újdonság erejével ha a telefon, biztosan jó sokat netezne, zenéket hallgatna.
Én ehhez olyan hülye vagyok... 500 MB is kevés?
Xperia Life-ot is jó eséllyel ellopnák?
Olcsóbbak közül melyik az, ami jónak számít? Mindenképp "okostelefon" kell. Okos a gyerek is. :-)
Köszönöm szépen a válaszokat, minden típusnak utánanézek, amiket írtatok.
Mindenképpen "menő" kis telefont szeretnék neki, aminek igazán örülni fog. Semmi jó holmija nincs ezen kívül. :-)
Kedves Utolsó, szerintem Te ráéreztél, mit szeretnék, és igen, vaku sem árt.
Megnéztem tegnap a T-mobilenál a Xperia Playt (Xperia Live, nem volt kirakva sajnos), és akkor nagy... Élőben nagyon nagy méretűek ezek az érintőképernyősök, nagyon meglepődtem. A Samsung Galaxy is tök nagynak tűnt nekem.
Ha még olvasol, hagy kérdezzem meg, hogy a kisebb méretű telefonok, mint pl. Xperia Mini nem igazán jók játékra?
Vagy szeretik a fiatalok azokat a batár nagy telefonokat cincálni? Vagy csak nekem tűnek túl nagynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!