Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel Ot-602 es telefonra,...

Alcatel Ot-602 es telefonra, telenor klikk telefonokosítót?

Figyelt kérdés

Alcatel OT 602es érintőképernyős telefonom va,n szeretném kipróbálni milyen a telefonos net, telenoros vagyok, tehát kipróbálnám ezt a cuccot, de a neten ki van írva hogy melyik készülékre érvényes, és ez nem szerepel ott, de viszont nagyon új modell...tehát...van esély rá hogy menjen? Esetleg van benne valami buktató? Valószínűleg a 3 hónap letelte előtt le szeretném mondani, tehát fizetni nem szeretnék érte, viszont ők se hülyék...3 hónap ingyen? Tehát hol a buktató?

Ajánljátok-e vagy sem, miért?

Valamint erre a telefonra usb kábel nélkül, sd kártyára ha rakok játékot, rá tudom tenni telóra, és el is indítja, vagy nem működik usb kábel nélkül?

Valamint mennyiért és hol lehet kapni ehhez a modellhez usb kábelt?

KÖSZI ELŐRE IS!!!

(13 éves vagyok, tehát nagyon nem fogok telefonálgatni meg telenorhoz rohangálni, "kocka" sem vagyok, tehát ezért szeretnék itt segítséget kérni)

2011. nov. 22. 20:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, még betelefonálunk azért a Telenorhoz, hogy biztosak legyünk benne, de tényleg nagyon köszi!!!!
2011. nov. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!