Alcatel Ot-602 es telefonra, telenor klikk telefonokosítót?
Alcatel OT 602es érintőképernyős telefonom va,n szeretném kipróbálni milyen a telefonos net, telenoros vagyok, tehát kipróbálnám ezt a cuccot, de a neten ki van írva hogy melyik készülékre érvényes, és ez nem szerepel ott, de viszont nagyon új modell...tehát...van esély rá hogy menjen? Esetleg van benne valami buktató? Valószínűleg a 3 hónap letelte előtt le szeretném mondani, tehát fizetni nem szeretnék érte, viszont ők se hülyék...3 hónap ingyen? Tehát hol a buktató?
Ajánljátok-e vagy sem, miért?
Valamint erre a telefonra usb kábel nélkül, sd kártyára ha rakok játékot, rá tudom tenni telóra, és el is indítja, vagy nem működik usb kábel nélkül?
Valamint mennyiért és hol lehet kapni ehhez a modellhez usb kábelt?
KÖSZI ELŐRE IS!!!
(13 éves vagyok, tehát nagyon nem fogok telefonálgatni meg telenorhoz rohangálni, "kocka" sem vagyok, tehát ezért szeretnék itt segítséget kérni)
Nem számít milyen telefon.
A buktató 3 harmadik hónap vége, sokan elfelejtik. Vagy egyszerűen megkedvelik és hagyják.
Ez a csábítás.
És még annyi, beszélgettünk róla a családdal, nekik ebbe mi a jó? 3 hónap ingyen...aztán le lehet mondani és kész....nekik ebbe nem lenne haszon...
Véletlenül sincs semmi hangyányi szöveg a "lap alján"?
Szívtunk már ilyen miatt, és most ezért nem szeretnénk fizetni utólag vagy akárhogy...remélem értetek...
Kösziii!
A szolgáltatás megrendelésekor a havidíj terhelése időarányos, lemondáskor a havidíjmentes Mobil Online Start szolgáltatást biztosítjuk mely a lemondást követő számlázási ciklus kezdetétől válik érvényessé azaz lemondáskor teljes havidíjat terhelünk.
Az adott időszakban a vonatkozó teljes forgalmi kedvezményt biztosítjuk.
És ez a pár mondat mit jelent az én szemszögemből? Valaki elmagyarázná?!
Imádnám, kösziii!
Nekik az a jó, hogy ha valaki elfelejti, mert annyira hozzászokott, akkor megy nekik a pénz. Van akinek meg simán megtetszik ez a szolgáltatás és fizetne érte. Megint megy a Telenornak a pénz.
Amúgy semmi hátrányos dolog nem származik belőle.
Az az alap, havidíj nélküli csomag. Ha lemondod a klikket akkor ezt aktiválják. Ez arra jó, hogy ha netezni akarsz rajta akkor azért mégis legyen valami net.
Viszont ezt is le lehet mondani ha erre nincs szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!