Nektek nem hiányoznak a telefonok régi sokszínűsége?
Milyen hozzáértő emberek írkálnak ide..
#7, tisztában vagy vele, hogy a Galaxy Nexus jóval vékonyabb, mint az N9? Vagy neked az a jó, ha vastag? :)
Ugyan már!
a nokia n9-et csak a nokiafanok dicsőítik!
150 ezret kiadni egy semmiért ?
150-ért veszek egy sgs2-őt (még marad is pénzem) és lesz olyan telefonom ami oda vissza keresztbe kasul megeszi az n9-et!
erről ennyit!
aztán le lehet hurrogni hogy a nokia így jó nokia úgy jó de az igazság az amit én írtam!
Nokia jelenleg egy kalap szar, aki ezzel nem ért egyet az csak egy fanboy.
N9 jó lenne, ha valami normális oprendszer lenne rajta.
De valószínűleg ez lesz az egyetlen MeeGo-s telefon, tehát k.rvára nem lesz rá semmi sem.
Mellesleg annyi pénzért Galaxy Note-ot vehetsz, és akkor már majdnem egy tablet méretű telefonod van.
A kérdés meg f.szság.
kulturáltabban is lehet fogalmazni
és az n9 elég jól sikerült telefon nekem nincs vele semmi bajom.a mostani nokiámmal sincs baj és szerintem azzal sem lenne.
Nem azt mondom, hogy jó a lapáttelefon, 5,3 az már nekem is nagy, de az nagy felbontással, nagy kijelzővel, minden szarral együtt kerül annyiba, mint az N9, ami azért nem olyan jó annyi pénzért.
És az érintős Nokiák szörnyűek, nekem is volt, soha többet.
Vagyis soha az túlzás, mostanában a Nokia mintha kezdene megint jókat csinálni (hajlítható telefon, meg stb).
WP7-es Nokiákat már talán lehet majd jó telefonnak nevezni, a mostaniakat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!