Miert hianyoznak a . dll fileok a gepemrol?
A tegnap ujratettem a windowsot a gepen es viszatettem a Battlefield 3-at,NFS Hot Pursuit-et meg a Witcher2-t es mikor akarom inditani hogy jatszodjak mindegyiknel azt irja ki hogy hianyzik egy/tobb .dll file.
Mielott ujratettem a windows7-et nem volt ilyen.
Szia az ok nagyon is egyszerű :)
Elkövettél egy hibát nem installáltad vagy telepiteted a játékot hanem csak vissza másoltad :(
Egyes játékok erősen rendszer függök is
tehát amikor telepitesz egy játékot az nem csak a játékmappába telepit hanem néhányszor a windows system be is és még ott van a rendszer leíro adatbázis regedit
ha ez nem lássa a játékot jönnek a dll meg a wcx hibák :(
"viszatettem a Battlefield 3-at"
Mit is értesz ez alatt. Ha csak a mappát másoltad vissza, akkor az előző mondja jól. Újratelepített oprendszer esetén a játékokat is újra kell telepíteni és akkor én is jól mondtam, a játék ddl-jei hiányoznak...
ui
én mindig a mentéseket mentem ki a játékot törlöm
majd játék vissza
megcsinálom az első mentést
kilépek a játékból vissza rakom az előző mentéseket
És GO onnan ahol ép voltam :D
Viszatelepitettem nem visszamasoltam.
Csak a countert masoltam be mer nem volt meg a telepitoje. Formaztam a D-t es mikor ujra feltelepitettem akkor se ment.
Ha ujrateszem a windowsot menni fog?
OK
Koszi!!
:) nincs mit
írd meg a nem jó valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!