Melyiket válasszam?
Sony Ericsson neo vs nokia c7
14 éves srác vagyok kollégiumba megyek ezért szeretnék 3-4 évre egy jó telefont. Aki lebeszélne hogy drága annak előre szólok hogy céges lenne így mindkettőt 55 ezerért megtudnánk venni karácsonyra. Szerintetek melyik legyen az és egy kis indoklásra is kíváncsi lennék.
Ez nem is vitás!
Neo!
Mindenben jobb a c7-nél!
Köszönöm a választ!
Esetleg azt letudnád írni hogy melyek a legnagyobb különbségek a 2 telefon között?
Jé, egy C7 tulaj. Nézzük akkor:
Kijelző:
Neo - LED megvilágítás 3,7" 480x854 267ppi
C7 - Sima TFT 3,5" 360x640 209ppi
- Megszégyenítő vereség, egyértelmű Neo előny
Hardver:
Neo - 1GHz, 512MB RAM
C7 - 680MHz, 256MB RAM
Szintén ÓRIÁSI különbség
Akku:
Neo - 1500 mAh
C7 - 1200 mAh
Kamera
Neo - 5MP autofókusz
C7 - 8 MP
Az autofókusz előnye igen nagy, egyértelmű Neo előny
És ez még csak néhány adat. Akkor most melyik a jobb és ki nem ért hozzá? Szerintem máskor inkább meg se szólalj, a két telefon ÉG ÉS FÖLD!!!
C7 - Sima TFT 3,5" 360x640 209ppi
A felbontás és a méret stimmel, csak nem tft hanem amoled kijelzője van.
kap Windows Phone 7 frissítést is a hardwarere optimalizálva.
Erről viszont egy linket jó volna látni. Lehetőleg megbízható forrásból legyen. Én akárhogy is kerestem, sehol nem írnak erről. Pedig ha megkapná akkor a jobb, telefonokkal meg elektronikai eszközökkel foglalkozó oldalakon kéne, hogy írják. Márpedig egy igazoló link nélkül ez csak üres duma.
Köszönöm a válaszokat, érdekes hogy valaki sokkal jobbnak gondolja a nokiát. Bár lehet igaza van mert én nem nagyon értek a telefonokhoz de a többség a neo-ra szavaz.
Persze akiknek van még hozzáfűzni valója arra is kíváncsi vagyok.
Még 1 kérdés: Én úgy tudom hogy a Neo-é is 8mp mert a prospektuson és a telenor honlapja is azt írja.... Vagy ez esetleg csak elírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!