Melyiket válasszam? Nokia C5-03 vagy Sony Ericsson Xperia x8? Árban mindkettő ~40ezer körül van. Tudásban talán kicsit jobb a Nokia viszont az xperia androidos. Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 14:25
1/6 anonim válasza:
Mondanám, hogy C5-03 de nem teszem, mert ugyanebben az árban jobb a Nokia 500 erősebb processzorral és dupla annyi ram-mal, illetve Symbian Belle op.rendszerrel. 40.000 az ára.
2/6 Nyúlós lónyál válasza:
Nem is mondanám, hogy a Nokia okosabb. Egyedül a kijelzője és a kamerája jobb, viszont hardveresen gyengébb, és az érintőkijelző sem rezisztív. Szerintem az X8-al jobban jársz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
mondjuk ha beletennénk az 1. kommentelő által említett Nokia 500-t akkor mi lenne a sorrend?
További vélemények is érdekelnek.
2011. nov. 17. 15:03
5/6 anonim válasza:
Nyúlós lónyál: nem akarlak elkeseríteni, de az 500-nak is kapacitív kijelzője van...szerintem jobban megéri, mint az x8...
6/6 Nyúlós lónyál válasza:
Én a C5-03-al hasonlítottam össze. Az 500 természetesen jobb az X8-nál, viszont véleményen szerint az árát eltúlozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!