Nokia 500 vagy Sony Ericsson Xperia mini pro?
Mind1ben majdnem ugyanaz a hardver, szal a 100x-t kicsit túlzásnak érzem.Maximum architektúrában jobb a minipro.
Vaku is fontos funkció ez igaz, viszont ismerőseim közül, akinek okos Sonyja volt, minimu egyszer kelet elvinnie garanciára, az első héten:/
OP. rendzserben van még külömbség, de én még az MTK platformos kínai szarokat is többre tartom, mint az Androidot.
remélem segítettem
Az új telóknál pl. az akku szempontjából már jobb éjszakánként nem kikapcsolni a készüléket. Hetente-kéthetente ajánlott egy alkalommal power off vagy restartolni, hogy az alkalmazások által fölöslegesen elfoglalt memóriát visszakapd és ne lassuljon, valamint ne hülyüljön meg a telefon.
A tárgyra térve a Mini valóban jobb. Hardveresen is erősebb, ugyanis ARMv7-es utasításkészletet kapott, ami többek között komolyabb flash támogatást eredményez. Természetesen a készülék gyorsabb is, jobb a fényképezője egyrészt az autofókusz miatt, másrészt a vaku miatt (ami zseblámpaként is szolgál és néha bizony hasznos tud lenni), valamint a videofelévétel terén is előnyt élvez. A Nokia egyetlen előnye a kijelző lehet, de ez magában mitsem ér a sokkal komolyabb Minivel szemben.
én teljesen nokia párti vagyok, bár volt kezemben párszor sony ericsson (legfőképpen xperia x10 mini pro),de az az érzésem hogy alaposan odaveri a nokiát a sony...
én eddig teljesen meg vagyok elégedve a nokia 5800-mmal, de ha nyernék egy ilyen sony ericssont(vagy x10 mini pro-t), akkor biztosan megtartnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!