Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 500 vagy Sony Ericsson...

Nokia 500 vagy Sony Ericsson Xperia mini pro?

Figyelt kérdés
500 jobban bejön, mert symbian és ébreszt kikapcsolva is, xperia pedig mert vakus, kb ennyi. Melyik telefon jobb?
2011. nov. 17. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Az 500 az egy gyenge vacak. A mini pro sokkal tübbet tud és 100-szor jobb hardveresen. A kikapcsolva ébresztésnek meg jó, ha kétévente 1-szer van értelme...
2011. nov. 17. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb a Nokia 500 és az 1 Ghz-es processor miatt erős is. Valamint a Symbian Belle is nagyon jól sikerült.
2011. nov. 17. 13:45
 3/8 Furjadék* ***** válasza:

Mind1ben majdnem ugyanaz a hardver, szal a 100x-t kicsit túlzásnak érzem.Maximum architektúrában jobb a minipro.

Vaku is fontos funkció ez igaz, viszont ismerőseim közül, akinek okos Sonyja volt, minimu egyszer kelet elvinnie garanciára, az első héten:/

OP. rendzserben van még külömbség, de én még az MTK platformos kínai szarokat is többre tartom, mint az Androidot.

remélem segítettem

2011. nov. 17. 13:47
 4/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Az új telóknál pl. az akku szempontjából már jobb éjszakánként nem kikapcsolni a készüléket. Hetente-kéthetente ajánlott egy alkalommal power off vagy restartolni, hogy az alkalmazások által fölöslegesen elfoglalt memóriát visszakapd és ne lassuljon, valamint ne hülyüljön meg a telefon.

A tárgyra térve a Mini valóban jobb. Hardveresen is erősebb, ugyanis ARMv7-es utasításkészletet kapott, ami többek között komolyabb flash támogatást eredményez. Természetesen a készülék gyorsabb is, jobb a fényképezője egyrészt az autofókusz miatt, másrészt a vaku miatt (ami zseblámpaként is szolgál és néha bizony hasznos tud lenni), valamint a videofelévétel terén is előnyt élvez. A Nokia egyetlen előnye a kijelző lehet, de ez magában mitsem ér a sokkal komolyabb Minivel szemben.

2011. nov. 17. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az 500-nak 1GHZ-es a procija, de az nem sokat számít, ugyanis sokkal lassabb, mint a Mini Pro-é. A Mini Pro-ban ARM v7-es Snapdragon proci van, az 500-ban meg egy sokkal öregebb, lasabb Arm V6-os. Plussz az 500-ban GPU sincs, ezért játszani sem nagyon lehet vele. A Mini Pro-ban pedig az egyik legerősebb GPU van, az Adreno 205-ös.
2011. nov. 17. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: látszik, hogy te se értesz hozzá kb semmit... Felettem megindokolták, mit miért. Nézz utána, mi a különbség a symbian és az android között, fogj a kezdebe egy androidos után egy symbianos telefont, xperia mini pro-m van, előtte csak nokiáim voltak, szóval jól ismerem a symbiant is, nokia 500-ról teszteket láttam, a kettő közti különbségről annyit kell tudni, hogy a mini pro felső középkategória, a nokia 500 meg alsó közép - hogy azt már ne is említsem, hogy az a vaku mennyire hasznos zseblámpaként :)
2011. nov. 17. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:

én teljesen nokia párti vagyok, bár volt kezemben párszor sony ericsson (legfőképpen xperia x10 mini pro),de az az érzésem hogy alaposan odaveri a nokiát a sony...

én eddig teljesen meg vagyok elégedve a nokia 5800-mmal, de ha nyernék egy ilyen sony ericssont(vagy x10 mini pro-t), akkor biztosan megtartnám

2011. nov. 17. 19:11
 8/8 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Na azért a Mini Pro sem felső középkategória, legfeljebb közép felső ;)
2011. nov. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!