Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb telefon?

Melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés
ujabb fajtákra gondolok...én samsung párti vagyok de nem tudom hogy melyik fajtája lenne a jó
2009. máj. 10. 15:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
76%
A sonykon csak mp3-at lehet leátszani a nokiákon bármit waw-tól a wma-ig bármit..És az érintő kijelzők iphone úgy öszintén hogy férne el a zsebedben meg könnyebben megkarcolódik és megnyomódik , világosban nem látni a kijelzőt a nap miatt.
2009. máj. 14. 18:42
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem azt mondtuk hogy tökéletes a Nokia 5800 hanem azt hogy egyik legjobb telefon. Most ha vesz egy Sony Ericsson telefont akkor 1 év múlva vehet egy másikat mert már mindenkinek olyan van. És SZERINTEM a Sony összes(illetve a mostaniak)telefona ugyan olyan. Értem ezalatt hogy ugyanúgy néznek ki, ugyanazt tudják...

A kérdezőtől pedig elnézést kérek hogy nem válaszolok a kérdésre. Illetve már válaszoltam és az 5800-t ajánlottam.

2009. máj. 14. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az új nokiák nagyon drágák, amelyik meg olcsó az megbízhatatlan, párszor már megjártam velük.

Én sonyericsson választanék, mert kamerában és hangzásban felülmúlják az összes másikat.

A legjobb sonyericsson-ok típusokba foglalva:

-PDA telefonok: P1, G700, G900, X1 (és a majd nyáron vagy ősszel megjelenő még csak Idou fantázianevén ismert mobil állítólag nagyon jó a tesztszériák próbáiból ítélve)

-Walkman mobil: W595, W705, W910, és a már kb 2 éves széria a W960 eddig veri majdnem mindet az érintőkijelzője, és 8GB-os memóriája miatt, csak ez nem bővíthető, de kb 5-6szor olyan gyorsan olvassa és írja ezt, mint a telefonba lévő M2-t vagy MicroDS-t adatkábellel csatlakoztatva gépre.

-Kamera telefonok: C902, a legjobb pedig a C905 a 8,1 MP-es kamerájával autófókus, QVGA videófelvétel, aGPS, WIFI, Xenon vaku, fotófény.

Eddig a legjobb telefon szerintem akármire is akarod használni a C905, kivétel ha éritőkijelzős kell, mert akkor G900 v W960 v X1.

Esetleg még ha nagyon samsunk párti vagy akkor az omnia, Ultra Touch vagy Pixon (M8800)

Az iPhone-ban 2 jó dolog van, 1: MultiTouch, 2: strapabíró nagyon nehezen karcolódi szép színvilágó kijelző. DE szar a kamerája, nem tudsz videót felvenni, nincs benne magyar nyelvű T9, és az angol nem kapcsolható ki, nem lehet mms-t küldeni és fogadni, szóval egészben véve egy nagyon meghirdetett, nagy rakás sz*r.

A nokiákról még:

Ha nokia érdekel akkor 5800 egész jó és a magyarországon még nem kapható N97, de ez mindegyik aránytalanul dgárák a tudásukhoz képest.

Végül, de nem utolsó sorban a HTC tuoch dimond ami még nagyon jó telefon.

A többi gyártó nem valami jó, max még az LG arena, de még csak annyit hallottam ról, h jó, de még nem láttam, és a tudását se tudom, hoyg milyen, csak annyit, hoyg érintőkijelző, és nagyon az iPhone-t akarták utánozni.

2009. máj. 16. 15:05
 14/19 anonim válasza:
100%
hát elmondanám h nekem is sony-m van én igencsak lejátszik mást is az mp3on kívül nagyokos
2009. máj. 17. 01:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Hello! a 15:05-ös válaszoló vagyok. a régebbi sonyericssonok tényleg nem játszottak le mindent, főleg a voda live-osok. pl még a k700, de utána már mindent, kivéve mpg és avi, de a legújabbak már azt is tudják, a c905 mpeg4be ment ha azt állítod be, és QVGA felbontásba, ami persze a legjobb nokiákat még nem éri utol, de a képminősége meg sokkal jobb, és a sonynak csak annyi lenne a dolga hogy a szofverbe párszáz karakterrel többet írna, és akkor tudhatna nagyobb felbontást is, mert a ccd tudja, és a processzora is bírná..
2009. máj. 17. 11:16
 16/19 anonim válasza:
Én semmiképp nem ajánlanák sony-t.sztem egy Nokiával vagy HTC-vel sokkal többre mész.
2010. máj. 17. 15:02
 17/19 anonim válasza:
Szerintem a Sony Ericsson x10 mini pro is jó csak az a baj vele hogy kicsi de nagyon okos.Meg még a Samsung Omnia 7 is jó.A Sony Ericssonok hangosabbak mint a Samsungok.Tehát a Sony Ericsson jobb mint a samsung.
2010. dec. 28. 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Nokia n8
2011. jan. 11. 18:09
 19/19 anonim válasza:
xperia neo vagy arc de nem biztos hoy ezek is olyan kitűnő telefonok
2011. júl. 31. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!