Melyik a legjobb telefon?
Figyelt kérdés
ujabb fajtákra gondolok...én samsung párti vagyok de nem tudom hogy melyik fajtája lenne a jó2009. máj. 10. 15:50
2/19 anonim válasza:
Én nem szeretem a Samsungokat de akkor vagy az Omnia. Más fajtából pedig a Nokia az 5800.
3/19 anonim válasza:
Nokia 5800:) Az iPhone 3G-t is veri szinte mindenben...
4/19 anonim válasza:
okoska az iphonet biztos nem veri...jééh.. mégh mindenben pff te is sokat értesz hozzá
5/19 anonim válasza:
A nokia a legjobb ez nem kerdes.
6/19 anonim válasza:
Az iPhone-ba egy 2 megapixeles kamera van beépítve. Nincs rajta optikai zoom, vaku vagy autófókusz és nem támogatja a videó-felvételt. Azért erre nem árt figyelni. Ezért mondtam én hogy nekem a Nokia 5800 jobban tetszik.
7/19 anonim válasza:
Okoska:
Szerinted nem veri?
Szerintem te egy gyík iPhone tulaj vagy, aki huhhdemenő a videórögzítésre is képtelen telójával...
Jah télleg fasza cucc, aminek ha a szoftverébe belenyúlsz már baszhatod is a telód. Lehet, hogy kicsit jobban képben vagyok ezekben, mint te...
Bocsi
9/19 anonim válasza:
pl a sony ericcson ok ból a w 880 i a w 350-380 i az 580 i de a noki a n 95 se rossz de én sony párti vagyok
10/19 anonim válasza:
n96 jó csak drága... nekem akkor inkább az 5800 (tube)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!