Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor hogy lehet használn...

Most akkor hogy lehet használni fizetés nélkül a Sony Ericsson Xperiákon lévő GPS-t?

Figyelt kérdés

2.3-as op. rendszerről beszélünk és ugyebár van egy olyan lehetőség a menüben, hogy "Navigáció"

Na mármost, ha én letiltom az adatforgalmat a beállítások/vezeték nélküli és hálózati beállítások/ mobilhálózatokban akkor nyilván nem tudok netezni, de ha ezt feloldom, a Navigáció akkor is kiírja, hogy "GPS kikapcsolva, megjeleníti a helyi beállításokat?

ha megjelenítem akkor ott van, hogy vezeték nélküli hálózatok és, hogy GPS műhold használata, NADE nekem az a gondom, hogy bármelyikre megyek rá, ígyis-úgyis "adatátviteli költségek merülnek fel"

most akkor mivan? csak pénzért tudom használni a GPS-t?

2011. nov. 14. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen. De ha olyan netre fizetsz elő ami fixdíjas és korlátlan akkor éri meg.
2011. nov. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!