Sony Ericsson Play vagy Arc?
Figyelt kérdés
vélemény valamelyikről?
Ja és csak Sony-t vennék, mert csak ennek tetszik a kezelőfelülete. A Samsung Touch Wizz 3.0 (vagy micsoda) NEM. Az új kétmagos alma pedig továbbá se viszi a pálmát nálam, ahogy az előző sem.
2011. nov. 14. 18:32
1/3 anonim válasza:
A HTC-nek a legjobb a kezelőfelülete.
Amúgy szerintem ARC.
2/3 Nyúlós lónyál válasza:
Egyetértek az előzővel, kezelőfelületet tekintve a HTC ücsörög a trónon. A kettő közül és is az Arc-ot vinném.
3/3 anonim válasza:
Hát, a Play sem rossz, bár a szétcsúsztathatósága miatt hamar tönkremegy, vagyis 1 évig bírná szerintem.
Igaz, játékra találták ki, de ahhoz az aksija gyenge, s az ember vagy 3 aksival járkál, hogy tudja élvezni a játékot, vagy nem játszik, ami fura lenne 1 játékra kitalált telefonnál. Szóval, ha rendes használatra szeretnéd használni, akkor Arc. De Igaz, szerintem az Arc-on is lehet játszani, ha van rá elég játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!