Okostelefont keresnék (néhány elképzelés alapján), ajánlanátok párat?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag a Nokia n8-hoz hasonló képességű telefont keresnék a wifi, gps, és a jó optika miatt vakuval!
De Androidos készüléket szeretnék, nem tudom mit érné meg venni, tapasztalatokra, tippekre lennék kíváncsi. Köszi
2011. nov. 10. 13:00
11/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem, de sokat láttam meghirdetve "ráuntam" címszóval, gondolom inkább valami sumákolás az oka.
star2 amúgy már volt a kezemben, tudok viszonyítani.
úgy gondolom ha már egyszer telefon, legyen értelme is, igazából az arc meg a gs2 közül inkább a samsung felé hajlok, főleg a kamerájuk lesz döntő mert azt használnám még többet, persze a sok más funkció mellett (teszt videókat néztem amennyire támpont lehet)
2011. nov. 15. 21:40
12/15 anonim válasza:
jó döntés lenne az sgs 2 =) !!!
13/15 anonim válasza:
De amúgy nem akarlak rábeszélni, tehát ha neked a másik jobban tetszik, akkor azt vedd meg!
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Kaptam egy tippet hogy várjam meg a hó elejét, de szerintem az s2 lesz a nyerő, főleg hogy talán jó áron tudok majd. Köszönöm a segítséget a választásban.
2011. nov. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!