Csak nekem nem jönnek be (nőként) ezek az új fajta érintőképernyős telefonok?
Figyelt kérdés
Nézegettem milyen telefonra kéne lecserélnem a régit. Valami szétcsúsztathatóra gondoltam, de mindenhol csak az érintőképernyő... Nekem fura. Hozzá vagyok szokva a billentyűzethez, a gombokhoz.2011. nov. 8. 21:30
21/25 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, 2 olyan telefon van, ami felkeltette az érdeklődésemet. Az egyik a Samsung Díva, a másik is valami nőiesebb Samsung. Szóval ha veszek, mindenképp ilyen téren gondolkodom.
2011. nov. 25. 17:30
22/25 anonim válasza:
Nagyon nagyon nem ajánlom ezeket mert ezek rezizstív érintéstechnológiát kaptak undorítóan működik válassz egy kapacatívat meglátod nem fogsz csalódni ezeket a szutyok rezisztív paneleket nemtudom minek erőltetik még tán hogy a klárák megvegyék és aztmondják h. ajj de szutyok ez az "érintőképernyő" pedig még nem is tudják mi a külömbség a kapacatív és a rezisztív között. Szóval azt ajánlom válassz valami olcsó androidot ami kapacatív.
23/25 A kérdező kommentje:
Én sem tudom mi a különbség, vagy miről beszélsz. Tesómnak is Samsung van, és meg van vele elégedve. Engem meg igazából a külsejük fogott meg.
2011. nov. 26. 08:46
24/25 anonim válasza:
Az a külömbség h a rezisztív egy használhatatlan szar állandóak a félrenyomkodások. Rezisztív: egy képlékeny puha műanyag hártyát nyomkodsz a körmöddel tudod leginkább használni. Nem érzékel pontosan ezért a nagyon apro dolgok eltalálásához nagy szerencse kell. Kapacatív: előnye h nagyon kemény ellenálló anyaggal meg tudják oldani a kijelző panel fölötti burkolatot mivel itt nincs szükség rá h a panel benyomódjon. Gyakorlatilag egy kemény üveglapot vagy plexit vagy edzett üveget (gorilla glass) simogatsz. A gépelés fényévekkel gyorsabb és könnyebb és sokkal nagyobb élmény használni. A rezisztív NEM IGAZI érintőképernyő csak azt mondják inkább csak átmenet a gomb és az érintőképernyő között. Az első pda k és okostelók is rezisztívek voltak ez már egy több éves elavult technológia tehát ilyent nem veszünk hanem meg kell nézni h ennyiért milyen teli van ami ezen kívül mondjuk másban fejlettebb mivel van ilyen dehát mongyuk a nőknek hiába magyarázzák úgyis csak kinézett alapján vesznek mindent. Ami mongyuk egy bútornál még elmegy de ez más....szerintem....
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Értem hogy mire gondolsz, és ezt eddig nem tudtam. Szóval érintőképernyők között van különbség. Ha vásárlásra kerül a sor, erre mindenképp odafigyelek majd. Bár való igaz, külsőre a minél nőiesebb telók jönnek be nekem.
2011. nov. 28. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!