Van olyan, akinek jól működik érintőképernyős telefonja? Ha igen, milyen fajta?
Páromnak Montéja van és tökéletes:) Jó hang,jó kép.
Hugának C6os Nokiája van és szintén jól müködik.
Gondolom te csak ilyen coby, s5230, kp500 meg egyéb olcsó érintős telefonnal volt dolgod. Azoknál nem volt csoda, hogy nem működtek jól.
Nekem volt egy Asus 636N PDA-m, eladtam egy ismerősnek de még a mai napig működik nála. Most egy Motorla xt720asom van, apámnak egy asus 696-osa van és egy HTC Desire-je, öcsémnek meg volt egy Samsung galaxy 3-a. Egyiknek a kijelzőjével se volt probléma.
Samsung Galaxy mini, tökéletes.
A hiba nem az ön készülékében van. :)
Na akkor három példa drágább kategóriából. Samsung Galaxy SII billentyűzára folyton "kikapcsol", illetve az internet kapcsolat is mindig megszakad.
Nokia N9-ről azt hallottam, hogy könnyen lemerül, illetve sokszor magától kikapcsolódik a telefon.
Samsung Galaxy Ace pedig a telefonszámokat és a neveket variálta össze a telefonkönyvben.
És ez csak pár példa. Szóval nem, nem csak olcsó telefonokról hallottam sajnos rosszat.
Na várj... most az akkumulátorra, a telefonon futó oprendszerre panaszkodsz, vagy az érintőképernyőre, mint hardverre?
Mert a kérdésedből ez utóbbi derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!