Csak nekem nem jönnek be (nőként) ezek az új fajta érintőképernyős telefonok?
Figyelt kérdés
Nézegettem milyen telefonra kéne lecserélnem a régit. Valami szétcsúsztathatóra gondoltam, de mindenhol csak az érintőképernyő... Nekem fura. Hozzá vagyok szokva a billentyűzethez, a gombokhoz.2011. nov. 8. 21:30
11/25 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek. Hát nem is tudom. Tanácstalan vagyok. :D Nekem amúgy az ilyen szép nőies telók jönnek csak be. Láttam egy jót, Samsung Díva. Szép fehér. De nem tudom hogy megvegyem-e. :(
2011. nov. 9. 15:20
12/25 anonim válasza:
Nézz körül a szolgáltató márkaboltjában, kézbe lehet venni, amelyik tetszik.
13/25 anonim válasza:
Tegnap jöttem rá (több hónapja megvan), hogy lejátssza a zenei videókat a Youtoube-ról! Felajánlja hogy a telefon vagy a benne megosztott (laptopon is használt) mobilnetem nyissa meg? És lejátszotta a videót, hangos zenével együtt!
Fogalmam sem volt róla, hogy működik benne a videó!
Samsung Galaxy3 GT 15800...
14/25 anonim válasza:
Sokan megnéznek egy rezisztív s5230 at és eldöntik h az érintőképernyő szar közben meg az igazi érintőképernyő kapacatív technológiát használ ég és föld kezelhetőség szempontjából
15/25 anonim válasza:
Nekem LG Kp..nem tom mennyim van.már lassan 1 éve..Tetszik hogy lehet vele rajzolni gyorsan smst irni, ész szép nagyok a fényképek..De!! : hiába aképernyőt védő folia igy is karcolódik, emellett ha nem figyelek oda és a kezemben van vagy a táskában simán felhív bárkit, mert könnyen nyílik a bill zár. Egyébb gondom nem volt vele..Nekem most az X peria mini pro jön be valamiért..
16/25 anonim válasza:
Elöző válaszolo vagyok, még annyi hogy direkt érintőképes telóra való tokot vettem, megoldotta a problémát, de olyan csúnya igy..:(
17/25 anonim válasza:
Én a gyerekek miat tis, hogy ne piszkálják, mintás képernyőzárat használok (Samsung Galaxy Ace), minimum 4 pontot kell összekötni hogy nyíljon. Na, ez biztos nem rajzolódik be a zsebben. :-)
18/25 anonim válasza:
Ja, arra sem árt figyelni, hogy Gorilla Glass karcolásmentes üveg legyen rajta, mint például a Samsung Galaxy Ace-en, pedig ez nem egy felsőkategória.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. nov. 25. 13:05
20/25 anonim válasza:
semelyik kapacatív képernyős telo nem csinál semmit a zsebedben mivel nem érzékeli csak az ujjadat. Ezt nem lehet egy lapon említeni az s5230 meg lg kp500 szar nyomkodós rezisztív kijelzőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!