Iphone letöltés hogyan?
Azért az érdekes, hogy egyes embereknek mennyi pénzük van, hogy azon filóznak, hogyan töltsenek le programokat az Iphone-ra, a másik kategória meg azon filózik, hogy mégis holnap mit adjon enni a gyereke szájába mert annyi pénzük van, hogy épp kitartanak vele 1 hónapig!
A másik meg az, hogy ha ilyen alap dolgokat nem értesz, hogy az Iphone-ra hogy lehet letölteni az App Store ról hasonló módon mint Az Androidos mobiloknál Nekem X8 am van azt is kaptam ajándékba nagynénémtől szülinapomra és érdekes módon én egyből tudtam mindent nem egy bonyolult dolog az biztos, de ha net sincs rajta akkor sehogy se bírsz letölteni !!!
"Igen, ezek vannak írva, de ha én bemegyek egy T-mobile üzletbe, és szeretnék venni egy telefont, akkor úgy gondolom, fel kellene világosítaniuk, hogy te hülye, csak akkor tudod a telefont használni hívásokon kívül másra is, ha van hitelkártyád, de az se mindegy milyen...
Szóval ha nincs ilyenem, akkor ennyi erővel kis túlzással használhatnék egy 3410-est is...Nem?"
Azok a T-be még mindig ott tartanak, hogy az akksit ki kell sütni szóval ne várj tőlük túl nagy felvilágosítást ilyen téren.
Utolsónak! Azok akik itt akarnak pénzt szerezni vagy munkát megérdemlik, hogy éhen haljanak, amúgy meg, ha ennyire nincs pénze minek fizeti a netet? De a lényeg az, hogy senki nem kérdezte a hülyeségeidet.
"Hát ez röhej,hogy kiadsz egy iphone-ért százezreket meg még rákényszerit,hogy nyiss bankszámlát meg mobilinternetet!Amiért még neked kell rohangálni minden felé!Ráadásul kapsz ezen a pénzen erősebb mobilokat is amihez semmi nem kell és az első perctől lehet bármire használni!"
1: kinek nincs bankszámlája? a munkabért ugyanis valahova kell utalni, kivéve persze ha feketemunka..
2: a mobilinternet miért furcsa? ki vesz okostelefont mobilnet nélkül? feleannyit sem ér, mivel wifihez vagy kötve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!