Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Átvertek, mit csináljak?

Átvertek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megbeszéltem egy emberrel hogy elcseréljük a telefonunkat egymással, amit én tisztességes módon feladtam,de Ő nem. Mit lehet ilyenkor tenni? Tudom hol lakik,de elég messze van, úgyhogy nem akarok fölöslegesen oda menni.
2011. okt. 18. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja és hozzátenném, hogy ez tanulság, én is csak 19 éves vagyok, 1-2 havonta cserélgetem a telefonjaimat, és mindig ragasztkodok a személyes cseréhez. ott is megvan az esélye, hogy kiveszi a kezedből és elrohan, de pl jó ilyenkor ha mindent kiveszel belőle, és ha cserélsz, akkor egyből átnézed a csereteló dobozát, megvan-e minden és közeledbe tartod, aztán futhat nyugodtan, ha nálad vannak az ő dolgai..
2011. okt. 18. 17:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha ez számít nagyon jó sprinter vagyok a 195 cm-emmel. De komolyra fordítva: nekem eddig 6 telóm volt ilyen cserével. Eddig semmi baj nemvolt, de tanultam az esetből. Megérdeklődtem a postán és megkapta a csomagot, vagyis valaki átvette....
2011. okt. 18. 18:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha kommunikál veled a pali, kérd meg szkennelje vagy fotózza le az ajánlott feladási szelvényt, ezzel te is érdeklődhetsz, bár hivatalosan asszem 2 hét után a feladó tesz panaszt.

Lehet, hogy a posta a sáros, alig pár nap telt el :)

Én is jártam már úgy, hogy az ajánlottan feladott küldemény eltűnt a sz.gépes nyilvántartásukból is, meg persze sose lett meg (magyarul pofánvágták a postán, ez sajnos nem ritka)

2011. okt. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!