Samsung Galaxy ACE vagy HTC Wildfire S?
Először is: Csak komoly válaszokat szeretnék olvasni.
Melyik a jobb? Vélemények, tapasztalatok, kritikák, előnyök és hátrányok! Minden érdekel erről a kettő telefonról! Előre is köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem mert elakadtam, árban mindkettő ugyanannyi ha jól tudom (T-Mobile). Ha számít akkor ez lenne az első okostelefonom, ha lehet tekintsétek ezt is figyelembe. Köszönöm szépen, előre is.
lemaradt:
1. Ilyen kicsi kij. felb. alá felesleges ilyen vas, mer kb semmi se használja ki.(mini pro)
2.Lehet quadrant 2000rekkel dobálózni(mini pro)de abba belegondoltál, hogy a defynek több mint 2x annyi képpontot kell kiszámolnia mint a mini pronak a nagyobb felb. miatt.
2.A mini rpro kij. olyan kicsi, hogy semmit se lehet rajta normálisan csinálni:
böngészés: olyan szinten rontja a szemet az a kicsi kij+felb.még elolvasod azt az 1mm.betűt.
Mini pronak még lenne is értelme>gépelés, de minin mire eltalálsz egy betűt azon a légypiszoknyi kij.n lemegy a nap.
kb. ennyi.
te nem veszed észre milyen kicsi?Azér légypiszoknyi, mert nem lehet rajta normálisan netezni, gépelni, olvasni.Defy-m vad, de még egy kicsivel nagyobb kijelző jól jönne.
De akinek ez nem kicsi, vegye, oszt rontsa el vele a szemét.
Ejj, még a Defy se elég? :D
Most akarok Blade-ről Defy-ra váltani, reménykedtem, hogy elég lesz, mert az S2 már túl féltégla nekem. :)
Akinek a defy se elég az már az a kategória aki a haverjaival verseng, hogy kinek nagyobb.
Amolyan pénisznövelés...
én nem csak játékra meg telefonra használom a defy-t.amire én használom, ahhoz elengedhetetlen a nagy kij.
csak irigykedsz, hogy a tied kicsi:)
" Hát mire használod? Navi?"
Haverok előtt villogni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!