Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy ACE vagy HTC...

Samsung Galaxy ACE vagy HTC Wildfire S?

Figyelt kérdés

Először is: Csak komoly válaszokat szeretnék olvasni.

Melyik a jobb? Vélemények, tapasztalatok, kritikák, előnyök és hátrányok! Minden érdekel erről a kettő telefonról! Előre is köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem mert elakadtam, árban mindkettő ugyanannyi ha jól tudom (T-Mobile). Ha számít akkor ez lenne az első okostelefonom, ha lehet tekintsétek ezt is figyelembe. Köszönöm szépen, előre is.

2011. okt. 16. 21:29
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Xperia mini egyáltalán nem tetszik, bocsi.
2011. okt. 16. 22:29
 12/37 anonim ***** válasza:

"Xperia mini egyáltalán nem tetszik, bocsi."

Te tudod...

Hosszab távra én már nem vennék armv6-os telót...

2011. okt. 16. 22:32
 13/37 hurikan23 ***** válasza:

Pedig az általad említetteknél sokkal jobb, 1 ghz proci, hd videófelvétel, flash támogatás, mobilarena tesztjén különösen ajánlott stb.

Amiben gyengébb az a 3-as kijelző, de azzal is nagyon jól használható.

2011. okt. 16. 22:35
 14/37 anonim ***** válasza:

Az általad írtak hardveresen sehol sincsenek hozzá...

50k a t-nél a mini neten rendelve, a mini pro pedig 62-63k.

Én se venném már se az ace-t, se a wildfire-t, már csak az armv6-os proci miatt sem.

2011. okt. 16. 22:44
 15/37 anonim ***** válasza:

De most már a Defy-ról beszélgetünk.

Amúgy jogos, ARMv6-ért 35-40-nél többet hülyeség fizetni.

2011. okt. 17. 00:03
 16/37 hurikan23 ***** válasza:

"De most már a Defy-ról beszélgetünk."

Amit te említettél...

És akkor már mást nem is lehet megemlíteni...

2011. okt. 17. 00:25
 17/37 anonim ***** válasza:
Dehogynem, nem is az Xperiára reagáltam ezzel, hanem az Ace-Wildfire visszatérésére.
2011. okt. 17. 00:28
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi ez a nagy defy ajánlgatás, én ugyan egy blade-t cseréltem az xperia mini-re, de ismerősnek van egy defy-je.

Szvsz csak a nagyobb kijelzőben jobb nála és az ütésállóságban. Az ismerősöm már azon gondolkozik, hogy eladja a defy-t és egy mini-t vesz helyette...

Hiába húzta a proci-t 1 giga fölé az xperia mini így is láthatóan gyorsabb.

A tesztek szerint is, linpack-on 39.5 mflops, míg az ő defy-je csak 17.2 single és 15.1 multi-thread...

Quadrant:Mini 2100 pont, defy 2023. De a mini teljesen gyári, semmi rootolás stb...

Van a mini-hez is cm, 1516 mhz-ig lehet a procit húzni, de én még nem próbáltam. Így is veszett gyors...

2011. okt. 17. 00:51
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy én úgy mértem a mini-t, hogy gyakorlatilag használat közben, ő pedig mivel rootol-t, szinte mindent kilőtt az automatikusan induló progik közül az autostarts-al...
2011. okt. 17. 01:02
 20/37 anonim ***** válasza:
43%

Nekem defy-m van, és nagyon jó.A mini pro kb. sehol sincs hozzá.Főzött rommal használom, és így quadrant volt már 3000fölött!

A mini pro igaz hogy jobb hardverileg(egy kicsit) de ha 2 magos proci lenne benne akk se kellene a használhatatlanúl kicsi kijelző miatt.Kb semmitvse lehet rajta normálisan csinálni.

Jah, és aki defyt mini prora cserél...

2011. okt. 17. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!