Samsung Galaxy ACE vagy HTC Wildfire S?
Először is: Csak komoly válaszokat szeretnék olvasni.
Melyik a jobb? Vélemények, tapasztalatok, kritikák, előnyök és hátrányok! Minden érdekel erről a kettő telefonról! Előre is köszönöm a válaszokat. Azért kérdezem mert elakadtam, árban mindkettő ugyanannyi ha jól tudom (T-Mobile). Ha számít akkor ez lenne az első okostelefonom, ha lehet tekintsétek ezt is figyelembe. Köszönöm szépen, előre is.
"Xperia mini egyáltalán nem tetszik, bocsi."
Te tudod...
Hosszab távra én már nem vennék armv6-os telót...
Pedig az általad említetteknél sokkal jobb, 1 ghz proci, hd videófelvétel, flash támogatás, mobilarena tesztjén különösen ajánlott stb.
Amiben gyengébb az a 3-as kijelző, de azzal is nagyon jól használható.
Az általad írtak hardveresen sehol sincsenek hozzá...
50k a t-nél a mini neten rendelve, a mini pro pedig 62-63k.
Én se venném már se az ace-t, se a wildfire-t, már csak az armv6-os proci miatt sem.
De most már a Defy-ról beszélgetünk.
Amúgy jogos, ARMv6-ért 35-40-nél többet hülyeség fizetni.
"De most már a Defy-ról beszélgetünk."
Amit te említettél...
És akkor már mást nem is lehet megemlíteni...
Nem tudom mi ez a nagy defy ajánlgatás, én ugyan egy blade-t cseréltem az xperia mini-re, de ismerősnek van egy defy-je.
Szvsz csak a nagyobb kijelzőben jobb nála és az ütésállóságban. Az ismerősöm már azon gondolkozik, hogy eladja a defy-t és egy mini-t vesz helyette...
Hiába húzta a proci-t 1 giga fölé az xperia mini így is láthatóan gyorsabb.
A tesztek szerint is, linpack-on 39.5 mflops, míg az ő defy-je csak 17.2 single és 15.1 multi-thread...
Quadrant:Mini 2100 pont, defy 2023. De a mini teljesen gyári, semmi rootolás stb...
Van a mini-hez is cm, 1516 mhz-ig lehet a procit húzni, de én még nem próbáltam. Így is veszett gyors...
Nekem defy-m van, és nagyon jó.A mini pro kb. sehol sincs hozzá.Főzött rommal használom, és így quadrant volt már 3000fölött!
A mini pro igaz hogy jobb hardverileg(egy kicsit) de ha 2 magos proci lenne benne akk se kellene a használhatatlanúl kicsi kijelző miatt.Kb semmitvse lehet rajta normálisan csinálni.
Jah, és aki defyt mini prora cserél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!