Milyen mobilt ajánlotok? És nektek milyen van?
szval kb 1hónap múlva kapok újat.Most ilyen kőkorszaki téglafonom van,ami lassan állandóan töltőn él(siemens A50).Nem nagyon értek a mobilokhoz,ezért kérem a segítségeteket.Szeretném ha lenne benne:infra,bluetoth,kamera(amivel normális kép készül).A mekkora kamera jó?És a felbontás?
Lényegében legyen benne alap dolgok és kb. 25-35000Ft körül gondolkodok.
Nézelődtem már,nekem a Samsung SGH-D900i és a LG Shine tetszik,ezekről mi a véleményetek,tapasztalatok?
Mit ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
nekem iphone 3G-m van
de sztem nagyon jó kis telefon a sony ericsson w300 vagy a sony w508<-- ilyenem voltak és nagyon jó kis telefonok
14/L
köszi a véleményeket.
Igazából szerintem samsung lesz.
Ismerőseim között és osztályban is van pár embernek samsungja a legtöbben meg vannak vele elégedve:)
Sziia!Mind2 jó telefon...:D
Nekem Lg Ke 970em van egyik rokonomnak pedig Samsung D900i
nem sok a különbség csak a D900i-ben 3 mp kamera van a Shineba pedig 2 de nem sok az eltérés..de a D900i tiszta vékony műanyag a Shine pedig fém...Mert a rokonom leejtette véletlenül a D900i-t nem is olyan magasról(ágyról)és berepedt a hátulja..:/
De nagyon jó mind a 2 talán a Shine-nak könnyebb a menüje meg szebb is...
Ez mind saját tapasztalat mert ismerem mind 2 telefont...
Nekem Shineom van és nagyon meg vagyok vele elégedve tudom ajánlani..:D
Remélem segítettem valamennyit..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!