Milyen mobilt ajánlotok? És nektek milyen van?
szval kb 1hónap múlva kapok újat.Most ilyen kőkorszaki téglafonom van,ami lassan állandóan töltőn él(siemens A50).Nem nagyon értek a mobilokhoz,ezért kérem a segítségeteket.Szeretném ha lenne benne:infra,bluetoth,kamera(amivel normális kép készül).A mekkora kamera jó?És a felbontás?
Lényegében legyen benne alap dolgok és kb. 25-35000Ft körül gondolkodok.
Nézelődtem már,nekem a Samsung SGH-D900i és a LG Shine tetszik,ezekről mi a véleményetek,tapasztalatok?
Mit ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
Nekem Nokia E51 a magán. Nagyon jó kis okostelefon!
A cégesem pedig: Nokia 6300.
nekem is nokiám van 6300.
nokiát ajánlanám.
A samsung SGJóH-D 900i szerintem nagyon jó választás, szerintem azt vedd meg.
Eleget tud és jó árban van.
Nekem sony erisccon 630i-m van, jó telefon, csak gyenge a kamerája és nem csúsztatható, az most nekem is nagyon tetszik. :)
Az Lg Shine gyönyörű telefon, és sztem tetszene neked a tudása miatt is, viszont nagyon gyakran meghibásodik:
lakótársamnak van ilyene és egyszer vmi elállítódott benne, mert nem kapcsolódott a szolgáltató hálózatára, de aztán megcsinálták. Emellett egy ismerősöm mesélte, hogy előfordult, hogy ő a sajátját egyszerűen csak letette az asztalra, mire kikapcsolt. Párom kollégái között is vannak olyanok, akiknek van és panaszkodtak rá. Emellett gyűjti az ujjlenyomatokat is..:D Viszont még egyszer mondom, szerintem nagyon szép, nagyon elegáns telefon: a Bluetooth gyors, visz zenét, képeket és játékokat is, emellett pedig a telefon memóriája bővthető microSD-vel. Természetesen van benne kamera, amihez van vaku is, zenelejátszó is található benne, de még nem 3G-s, ha téged esetleg motivál ez a szempont is.
Én jelenleg egy V640i-t és egy Samsung E250-et használok, ami a D900i-nek egy olcsóbb kiadása. Nekem bejönnek. :) Amit nagyon ajánlok: www.mobilarena.hu Érdemes megnézni, megkeresni egy-egy telefon tesztjét. Én annak idején ez alapján döntöttem a G502 és a V640i között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!