Ki csalódott rajtam kívül az iPhone 4S-ben?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Óó, ha én hülye vagyok, akkor te mi is? Ezt pontosabban kifejthetnéd..
Szóval.. ha értelmezed, hogy mit írtam, akkor olvashatod, hogy írtam, hogy Steve nem foglalkozik a céggel, vagyis már nem az övé, de még mindig ott dolgozik, szal..
Ha nem lógtál volna az órákról, akkor még értelmezni is tudnál. Olyanba ne köss bele, amihez nem értesz. Amúgy meg nem mondanám magam Android fan-nak, inkább iPhone hater-nek. De te is ész nélkül használod a telefonod, látszik. Meg azért, ha utánanézel, hogy mi is van a telefonokkal, akkor észreveheted, hogy valós tényeket írtam le. Mivel idáig az Apple mindig jobb telókat adott ki, s 1 időbe telt a többieknek ezt behozni. Valld be, hogy anno volt jó az iOS. Mivel már túlfejlődik minden, ezért minden gyártó verseng, de most, ha az Apple ezt akarja bedobni erre az évre, akkor körberöhögöm őket, mert ez inkább vicces.
azért mondjuk a 2 magos processzor várható volt. 8mpx kamera is. A Siri eléggé feldobja, a dolgot, de minek ennél több ?
ezért nem kell teljesen ujratervezni egy telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!