Az összes érintőképernyős telefon sz*r csak az Iphone a jó?
Ezt mondja haverom. Mivel az Ipode-Iphone találta ki először, levédette, és az Ipode-Iphonenak a legjobb az érintőképernyője.
Az összes többi érintőképernyős telefon, készüléké sz*r, mert nem lehet olyan szépen finoman simán érinteni, mint az Ipode-Iphonenak.
Tehát az Ipode-Iphonenak van a legeslegjobb érintőképernyője.
Ez igaz?
Én nem vagyok érintőképernyő párti, még amikor az iPhone 3 kijött akkor azzal nyomultam egy pár hónapot de nagyon utáltam úgyhogy megszabadultam tőle, azóta csak a BlackBerry.
Mindenhonnan azt hallom viszont hogy érintőképernyős telefonok közül vagy HTC vagy iPhone, a többi fos. Én nem tudom hogy igaz-e, de valószínűsítem hogy igen mert nem egy nem két helyről halottam már ezt, olyanoktól is akiknek szerintem mérvadó ilyen témában a véleménye. Szóval szerintem az iPhone mellé még oda lehet csapni a HTC-t és a maradék az meg mehetne a levesbe.
Ami olcsó sem olyan rossz, pl az xperia mini promon a kisebb képernyőn kívül minden minőségi a kijelző is olcsón
Láttam a ZTE bladet is, az sem volt rossz, ha az effekteket kikapcsoljuk a gyenge hardver-nagy kijelző olcsón komibnáción hogy ne akadjon -> az olcsó telefont a gyártó megoldja hogy jó legyen kompromisszumokkal, a drágákat kompromisszumok nélkül.
Bocs haver (legutóbbi válaszoló), a ZTE Bladenek a hardvere minden csak nem gyenge:512 mb ram,a cpu nem túl jó,600 mhz-s
tudd meg hogy a CyanogenMod egyik 4.1.2-es verziója elsprintel vele,egy GO launcher EXel megspékelve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!