Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha bármennyit költhetnél rá...

Ha bármennyit költhetnél rá milyen okostelót vennél?

Figyelt kérdés

Galaxy note, Galaxy S2 stb...

Tudom, hogy még nem jelent meg! (a Note)

iPhone-osok kíméljenek kérem szépen.

2011. szept. 25. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Galaxy S2, az a legjobb teló, note az meg már túl jó, azt nem használnám ki, meg mit kezdek egy akkora füzettel a zsebemben? Túl nagy. Az Galaxy S2-t ajánlom. Iphone-t meg véletlenül se vegyél, hót szar. Nekem Samsung galaxy ace-m volt s most SE mini pro 2-m van.
2011. szept. 25. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
iPhone 5 ;)
2011. szept. 25. 10:56
 3/10 anonim válasza:
91%
akkor is iphone :DDD
2011. szept. 25. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

semmilyet, mert jelen pillanatban még nem jelent meg olyan, ami minden igényem kielégítené, és nincs lebutítva a qwerty-s verziója multimédia szintjén

van egy az alsóbb kategóriában, ami az árához képest tökéletes, ő már a zsebemen van

iPhone 5 érdekesnek tűnik, ha csak egy töredékét is tudja az ígérteknek, ő talán... (nem vagyok apple fan!) de az biztos, hogy samsungot sosem vennék...

2011. szept. 25. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:

valamilyen wp7-es telefont(pl.nokia sea ray) vagy nokia n9 esetleg 801(már ha tényleg lesz) htc vigor vagy sensation esetleg az új nexus mobil

galaxy s2 meg jó de NEKEM nem tetszik

2011. szept. 25. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán egy N9-et beújítanék.
2011. szept. 25. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Galaxy Tab 7.7-et majd ha kapható lesz.
2011. szept. 25. 11:25
 8/10 A kérdező kommentje:
iPhone-t én se vennék, és ezt úgy mondom, hogy van egy iPod Touch 4g-m. Engem nem győzött meg, az android sokkal jobb. A note nagyon király cucc sztem meg az s2 se rossz. Kövi nyáron asszem megyek dolgozni :D
2011. szept. 25. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:

iphone4-em van és meggyőzött minden téren.

ugy h iphone 5 ;)

2011. szept. 25. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy iPhone-osok kíméljenek? Na ne röhögtess már.

iPhone 4-et vagy majd az 5-öt venném, csak ugye annak elöbb meg kell jelennie :) Ezeknél jobb telefon nem létezik jelenleg.

2011. szept. 25. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!