Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a jó eggyáltalán az iPhone?

Mi a jó eggyáltalán az iPhone?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni azt, hogy mégis miért kerül egy wagyonba az iPhone telefon? Mit tud az az okostelefon amit másik telefon nem tud? Miért kerül olyan sokba? Kérem valaki magyarázza meg normálissan!
2011. szept. 24. 20:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

@A válasz megírásának időpontja: ma 18:51

:D :D Ezen jót derültem. Még jó, hogy jelenleg htc-m van és még tényleg nem használtam más telefont. :D :D

Nagyon röhejes vagy nem veszed észre magad?

2011. szept. 25. 21:20
 42/47 anonim ***** válasza:

"A DHD-ról meg még annyit, hogy vigyél még hozzá 3 pótakkut, hogy kibírjon max két napot normál használat mellett. És ez kb a többi htc-re is vonatkozik. "

Vettem hozzá 4k-ér 1800mah-es eredeti akksit. Így bírja -4 napig. Egyéb óhaj-sóhaj?

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:51

Köszi, ment a zöld kéz :)

2011. szept. 25. 21:57
 43/47 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy neked mindig másfajta telefonod van. Éppen olyan amilyenről szó van.
2011. szept. 25. 22:11
 44/47 anonim ***** válasza:
tegnap 18:51: Ahha, az aztán nagy hozzáértés, ha akármiröl is van szó csak az iPhone-t szídja. Semmi értelmeset nem tesz hozzá semmihez. De ahogy látom te is csölátású androidos vagy, így nem is erölködök magyarázni neked...
2011. szept. 26. 07:47
 45/47 anonim ***** válasza:
Azt meg kétlem, hogy te elöbb jártál az oldalon mint én :)
2011. szept. 26. 07:47
 46/47 anonim ***** válasza:
Talán te alapítottad? :D
2011. szept. 26. 07:55
 47/47 anonim ***** válasza:

én 2008-ban regiztem (persze még más névvel)

te éltél már akkor egyáltalán?

2011. szept. 26. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!