Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a jó eggyáltalán az iPhone?

Mi a jó eggyáltalán az iPhone?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni azt, hogy mégis miért kerül egy wagyonba az iPhone telefon? Mit tud az az okostelefon amit másik telefon nem tud? Miért kerül olyan sokba? Kérem valaki magyarázza meg normálissan!
2011. szept. 24. 20:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Mind nevetségesek illetve szánalmasak vagytok. Úgy vagdalkoztok, mint a veszett kutyák. Egyébként meg: nekem érdekes, nem recseg a rádió, ennek ellenére nem szoktam hallgatni. A BT nem lejárt technológia. Ha valami apróságot át akarok küldeni, nehogy már emailezgetni kelljen, meg net kelljen hozzá. Szerintem igenis fontos a jó flash megjelenítés (érdekes, Dolphin hd-vel nem lassul vele a böngésző), különben hogy néznék online videót, használnék flash menüt. A flash nem csak a bannerekről szól. Aki szerint a marketen csak igénytelen appok vannak, és csak az appstore mindenek felett, az életében nem nézett még szét a marketen. Persze lehet itt vakon fikázni, de lássuk be, semmi értelme. Az is tény, hogy az iphone nagyon szépen fut, gyengébb hardverrel is. És az is tény, hogy a célközönsége nem is a műszaki emberek, akik kihajtják a szerkezetből a lelket. Nincsenek is rá nagyon hardverspecifikus appok. És az is tény, hogy az apple korlátozásokkal védi a készülékeit az "énmindenhezértek" típusú felhasználóktól, ami hátrány azokra nézve, akik tényleg értenek hozzá. És kár tagadni, hogy az iphone túl van árazva.
2011. szept. 25. 10:48
 32/47 anonim ***** válasza:

"Nem az, hogy nem tud, hanem nem olyan pénzéhes a főnöke, mint jobs bácsi."

Te tényleg ilyen naiv vagy? Te tényleg azt gondolod, hogy bármely cég ( akármit is gyárt ) tulajdonosai nem a maximális profitra törnek?

2011. szept. 25. 11:25
 33/47 anonim ***** válasza:

az iPhone nem olyan műanyag silány minőségű teló mint a többi androidos fos. mindent meg lehet vele oldani, egyszerű a kezelése, nem lehet vele unatkozni.

volt sgs2 telóm, hát no comment. gyorsan le is cseréltem egy i4-re, azóta nem kell más telefon, csak újjabb széria.

2011. szept. 25. 12:17
 34/47 anonim ***** válasza:

Látom megint volt itt egy nagy vita tegnap.... 71 és 74%-os a továbbiakban ne szánjatok eröt a 44%-os okostojásra.

Nekem már kimutatta a foga fehérjét egyszer privátban. Igazából fogalma nincs a telefonokról se, de káromkodni, cigányozni meg az oldalról kitiltással (ovis szint) fenyegetni azt tud rendesen :D Ha nem ért vele egyet valaki, akkor már egyböl idegbeteg lesz szegény, föleg ha iPhone-ról van kérdés.

2011. szept. 25. 12:41
 35/47 anonim ***** válasza:

Ezt bírom, mikor az iphone hibáit úgy állítják be, mintha feature lenne. Ficsőr, hogy nincs bluetooth, nincs flash, hogy itunesra van korlátozva, ez mind a felhasználók érdekeit szolgálja persze.

Fogalmam sincs a telefonokhoz? Igen, azért tanulok valószínűleg GSM szervizesnek, mert ez így van. Erre az oldalra biztos, hogy nem írok többet, míg ezek a 12 évesek, mint a 68%-os ittvannak. Régen sokkal jobb volt ez a részleg, rohadtul elkorcsosult.

2011. szept. 25. 16:29
 36/47 anonim ***** válasza:

"Régen sokkal jobb volt ez a részleg, rohadtul elkorcsosult."

Jah, amióta ide jársz. Az objektivitást meg még hírből sem ismered. Nem tudom, hogy minek tanulsz, de hogy tájékozatlan vagy az tény. Szóval hiába kamuzol itt össze-vissza.

2011. szept. 25. 16:32
 37/47 anonim ***** válasza:
Elég kamuszagú ez is amit most összehordtál 44%-oska...
2011. szept. 25. 17:09
 38/47 anonim ***** válasza:
Bizonyítékot tudok küldeni, ha kell, de közötök nem sok van. Te még nem is ismerted az oldalt, mikor én itt már irogattam, úghogy nem miattam. Na mindegy itt fejeztem be.
2011. szept. 25. 17:55
 39/47 anonim ***** válasza:

A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:29

Nehogy már te menj el az oldalról ezek miatt :)

A 44%-os legtöbbször nagyon hasznos válaszokat ad. Nekem is sokat segített, írtam neki privit és sok időt rám szánt és nagyon rendes volt. Régóta olvasgatom a kérdéseket és látom, hogy ő tényleg ért hozzá. Rólatok viszont lerí, hogy az iPhone-on kívül nem nagyon tudtok másról.

2011. szept. 25. 18:51
 40/47 bp1985 ***** válasza:

A DHD-ról meg még annyit, hogy vigyél még hozzá 3 pótakkut, hogy kibírjon max két napot normál használat mellett. És ez kb a többi htc-re is vonatkozik.

2 htc-m van, egyikhez sincs pótakkum, mégis kibírnak 1 napot 1 töltéssel.

2011. szept. 25. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!