Mi a jó eggyáltalán az iPhone?
"Nem az, hogy nem tud, hanem nem olyan pénzéhes a főnöke, mint jobs bácsi."
Te tényleg ilyen naiv vagy? Te tényleg azt gondolod, hogy bármely cég ( akármit is gyárt ) tulajdonosai nem a maximális profitra törnek?
az iPhone nem olyan műanyag silány minőségű teló mint a többi androidos fos. mindent meg lehet vele oldani, egyszerű a kezelése, nem lehet vele unatkozni.
volt sgs2 telóm, hát no comment. gyorsan le is cseréltem egy i4-re, azóta nem kell más telefon, csak újjabb széria.
Látom megint volt itt egy nagy vita tegnap.... 71 és 74%-os a továbbiakban ne szánjatok eröt a 44%-os okostojásra.
Nekem már kimutatta a foga fehérjét egyszer privátban. Igazából fogalma nincs a telefonokról se, de káromkodni, cigányozni meg az oldalról kitiltással (ovis szint) fenyegetni azt tud rendesen :D Ha nem ért vele egyet valaki, akkor már egyböl idegbeteg lesz szegény, föleg ha iPhone-ról van kérdés.
Ezt bírom, mikor az iphone hibáit úgy állítják be, mintha feature lenne. Ficsőr, hogy nincs bluetooth, nincs flash, hogy itunesra van korlátozva, ez mind a felhasználók érdekeit szolgálja persze.
Fogalmam sincs a telefonokhoz? Igen, azért tanulok valószínűleg GSM szervizesnek, mert ez így van. Erre az oldalra biztos, hogy nem írok többet, míg ezek a 12 évesek, mint a 68%-os ittvannak. Régen sokkal jobb volt ez a részleg, rohadtul elkorcsosult.
"Régen sokkal jobb volt ez a részleg, rohadtul elkorcsosult."
Jah, amióta ide jársz. Az objektivitást meg még hírből sem ismered. Nem tudom, hogy minek tanulsz, de hogy tájékozatlan vagy az tény. Szóval hiába kamuzol itt össze-vissza.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:29
Nehogy már te menj el az oldalról ezek miatt :)
A 44%-os legtöbbször nagyon hasznos válaszokat ad. Nekem is sokat segített, írtam neki privit és sok időt rám szánt és nagyon rendes volt. Régóta olvasgatom a kérdéseket és látom, hogy ő tényleg ért hozzá. Rólatok viszont lerí, hogy az iPhone-on kívül nem nagyon tudtok másról.
A DHD-ról meg még annyit, hogy vigyél még hozzá 3 pótakkut, hogy kibírjon max két napot normál használat mellett. És ez kb a többi htc-re is vonatkozik.
2 htc-m van, egyikhez sincs pótakkum, mégis kibírnak 1 napot 1 töltéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!