Mi a jó eggyáltalán az iPhone?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni azt, hogy mégis miért kerül egy wagyonba az iPhone telefon? Mit tud az az okostelefon amit másik telefon nem tud? Miért kerül olyan sokba? Kérem valaki magyarázza meg normálissan!2011. szept. 24. 20:03
1/47 anonim válasza:
Szerintem nem kerül egy wagyonba.
2/47 anonim válasza:
Nem tud többet.Más telefon ennyi pénzért körbehugyozza az iphonet tudásban.Egyszerűen a márkát fizeted ki.
3/47 anonim válasza:
Az iPhone szerintem egy remek koncepció egy nagyon jól reklámozott termék. A kezelőfelülete zseniális, maga a telefon azt sugalja, hogy ez egy prémium telefon, minőségi anyagokból. Valóban ha csak műszaki tartalmat nézzük akkor nem áll fölötte a hasonló kategóriás telefonoknak. Ám miért kerül többe egy Pierre Cardin öltöny? Miért oly drága egy Ferrari vagy egy Patek Philippe óra? Azt hiszem erre te is tudod a választ!
4/47 anonim válasza:
Kilyavítja a helyessírássi hibályidat.
5/47 anonim válasza:
"egy nagyon jól reklámozott termék." Hol reklámozzák agyonra? Egy tv-s reklámot sem lehet látni ahol iPhone 4-et hirdetnének. Bezzeg Galaxy SII-t sokkal inkább. Amikor a fehér tyúk ráűl a "tojásra" :-)
6/47 anonim válasza:
a gazdagok Fila táskája, mert mindegyiknek az van :D
7/47 anonim válasza:
"jól reklámozott termék" - arra gondoltam, hogy már az elsó iPhone széria bevezetésénél jól működött a marketing gépezet. Nem a klasszikus reklámokra gondoltam. Láttál reklámokat a iPhone4-ről? Nem, csak azt mondták meg, mikor lesz a bemutatója. Az emberek meg szaladtak és a boltok előtt töltötték az éjszakák. Ugyanezt lépik meg az 5-ös szériánál is, mert olyan jól sikerült a köztudatba emelni. Azon lehet vitatkozni, hogy ez a fogyasztói társadalom birkásodása ( szalad mindenki megvenni ), de én nem emlékszem hogy lett volna még egy ilyen termék ebben a kategóriában amire így ráharapnak az emberek ( talán az iPad széria hasonlítható hozzá, ja az is Apple ).
8/47 anonim válasza:
szép
stílusos
gyönyörű kijelző
nem akad mint egyes okostelefonok
gyönyörű képeket készít
nekem sokminden tetszik még, de nem sorolom a végtelenségig
klassz az üzenetek listázása
jó a zenelejátszója
nem tudom,hogy tud-e többet bármivel is, de én imádom:)
9/47 anonim válasza:
Vagyis a HTCnek nincs olyan jó marketing gépezete, mivel ugyanazt ( vagy jobb ) minőséget nem tudja eladni azon az áron. Azt kell látni, hogy maga az iPhone piaci részesedése összemérhető a teljes Android frontvonallal. Hány féle android telefon van? Sok. iOSen pedig nem sok telefon fut...4 ( 2G, 3G, 3GS, 4G ? :) Most jön az 5. :) Az emberek többségét nem érdekli a műszaki tartalom.
10/47 anonim válasza:
A HTC-t inkább hozzáértők veszik, azért nem lehet eladni olyan áron. Az iphone-t egyszerű eladni laikusoknak, mert én is elismerem, hogy évtizedeken át kiváló volt a cég marketingje. Belesujkolták az emberekbe, hogy csak az ő termékeikkel leszel ember. Ezért veszik meg a pénzes egyének, akiknek nem is kell nagy tudású telefon, csak a látszat villogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!