Mennyi ideig lehet bemérni egy lopott iPhone-t?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 18:05
1/13 anonim válasza:
itt is feltetted? :D
szoval loptad! XD
2/13 A kérdező kommentje:
Mit tettem fel és mit loptam?
2011. szept. 22. 18:13
3/13 A kérdező kommentje:
Ellopták a 3gs-em és be szeretném mérni, hogy lehetséges?
2011. szept. 22. 18:13
4/13 anonim válasza:
A kérdező iPhone-t lopott! Máris hívom a zsarukat, hogy IP cím alapján azonosítsák a tolvajt!!!
5/13 A kérdező kommentje:
Mivan? Most mondom h ellopták a 3gs-em, és be szeretném mérni. SEGÍTSETEK PLS!!! Nem én loptam, hanem tőlem lopták el.
2011. szept. 22. 18:15
7/13 anonim válasza:
(HÁT) mi nem tudunk segiteni! fordulj a zsarukhoz! de szerintem őkse tudnak micsinálni! ez minden napi dolog,ugyhogy a szolgáltatód(és a kopók is!!!) leszarja szó szerint hogy ellopták-e vagy nem! ;)
jobban jársz ha veszel valami másik telot!
8/13 A kérdező kommentje:
Pff, nemááááááár!!! Most minden odaveszet??? :'( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2011. szept. 22. 18:19
9/13 anonim válasza:
ellopták, és megették az almádat :P - A rendőrök amúgy segíthetnének ha akarnának, de nem akarnak XD
10/13 anonim válasza:
Minden telefont meg lehet találni egészen addig a pontig amíg nem módosítják az IMEIt ( ez azért picit macerás ). Mint az előzőek mondták erre csekély esély van - egyébként meglepő módon nem is jár olyan sok munkával - mivel egy telefon lopás nem tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!