12 éves gyereknek ilyen telefon?
Sziasztok!
Öcsémnek hamarosan szülinapja lesz,és telefont fog kapni,csak nem tudjuk még milyet.100% vodafone.Samsung S5230-at vagy az LG GS290-et gondoltuk neki.Kérdeztük is hogy jó e vagy nem.
Szóval a helyzet
Samsung: vodafone-nál nem játsza a játékokat amúgy jóvolna neki
LG: amikor megy a játék a képernyő tetején írja az időt akku-t stb,ezért nem teljes a képernyő méret és így nem teljes a játék rajta
Ezeket ő mondta.Ezek mennyire igazak?
És nem túlzás az ilyen telefonok egy 12 évesnek?
Nekem SE mini pro-m van,lehetne neki is,de az nem neki való szerintem.
Ezek komoly telefonok??????????:DxD
Fos mind a 2!
Ne kínozzátok szegény gyereket ilyen telefonnal.:D
Inkább vmi gombos Nokiát.
Szia!
Ha első telefonja lesz akkor mindenképp valami olcsóbb kategóriást válasszatok, lehetőleg ne érintőképernyőset. Zenét hallgatni, játszani ugyanúgy tud azokon is. Esetleg kérjetek a Vodafone-tól prospektusokat, és akkor ki tudja választani, hogy melyik tetszik neki. Persze egy árkeretet szabjatok meg, hogy pl. 20 ezer forinttól-35 ezer forintig mehet el a választásban.
Szia!
Én sem ajánlom ezeket a telefonokat, inkább a Nokia 2700 classic-ot. Nekem is olyan van, és van rajta egy olyan durva autós játék, hogy az tyűha:D
(Előző vagyok)
Helyesbítenék: ha játszani akar akkor valami olcsó androidos telót vegyetek neki (akár használtat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!