Mobiltelefon váltás, de melyik?
Jelenleg egy Nokia 5530 boldog tulajdonosa vagyok, de kicsit kezdem már kinőni ezt a telefont. Nem sok mindenre használnom, csak zene hallgatásra és wifizésre, viszont van olyan, hogy sokszor hiába csatlakozom rá, nem jön be a net (és nem védett a net). Mellette még lassú is...
Szóval úgy döntöttem, hogy telefont váltok, viszont nem tudom milyen legyen. A szívem egy Apple Iphone 4 felé húz (előbb megvárom még kijön az 5 és utána tervezem a 4 vásárlását) vagy egy Nokia C6 (mert eddig csak Nokiám volt, azt ismerem, stb.) és ami még tetszik az LG Optimus 2 X.
A felsoroltak közül az a bajom, hogy: Apple: drága és otthon tuti megszólnának ha ilyenem lenne. Svájcban élek, itt mindenkinek (tényleg az emberek 90%-nak) ez a telefon van. Vagy 3G.
Nokia: hát na, az op rendszeréről csak rosszat olvastam. Azét meg felesleges kiadnom súlyos pénzket, hogy egy "lejárt és uncsi" telefont vegyek.
LG: hát a neve. Eddig nem volt jó tapasztalatom vele, a barátnőmnek volt LG de sűrűn lefagyott neki és többet volt szervízbe mint a kezébe. MEg a kijelző mérete nekem már hatalmas.
Ti mit ajánlotok? Igazából filmnézésre, zenére, netezésre és fényképezésre használnám, szóval nem fontos nekem ez a 2 processzor ami az LG-ben van. Viszont az Apple nagyon tetszik (kissé szerelmes is vagyok belé) a Nokia meg nem sok újdonságot tud nyújtani.
Vélemény?
23/N.
ha fontos a filnézés meg a netezés, akkor valami 4,3 hüvelykes telót ajánlok, mert azokon a legnagyobb élmény.
pl HTC Sensation, Desire HD, Samsung Galaxy S2, LG Optimus 3D
akkor sima Galaxy S, Google Nexus S, Motorola Defy, SE Xperia Neo, Xperia Mini Pro, Mini
még ezek az alternatívák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!