Mennyibe kerül egy Németországban lévő magyar T-s mobiltelefon feltöltése?
Figyelt kérdés
Arra gondolok Magyarországról fel lehet e akár utalással, akár kártyavásárlással tölteni? Miben változik az ár így ha külföldön "tartózkodik" a mobiltelefon? Milyen díjat számítanak fel érte?
Köszönöm!
2011. okt. 12. 14:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmit nem számítanak fel érte.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a bökkenő az, hogy Németo-ban nem tudsz feltöltőkártyát venni a Mo-i telefonodhoz. Szóval azt vigyél innen.
Hivatalos infót a T-mobile oldalán találsz, szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam Magyarországról lenne feltöltve, ugye magyar mobil csak a németországban való léte miatt mi lehet a díja. LEhet jobban járok felhívom őket a honlapon sajna nem mindent találok meg. De még írjatok nyugodtan.
2011. okt. 12. 15:19
4/5 anonim válasza:
igen, az a biztos, ha felhívod az ügyfélszolgálatot :)
5/5 bp1985 válasza:
Simán fel tudod tölteni pl bankautomatába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!