Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont választanátok?...

Milyen telefont választanátok? ÉRintőset vagy QWERT bill-eset?

Figyelt kérdés

Egy Nokia C3-00-ás telefonom van. Nagyon jó az üzenetíráshoz, okos kis telefon minden működik rajta. Na de néha már unalmas az alap téma, és felhasználó felület. Néha jobban esne egy érintőkijelzőset használni, kezelni,

Eddig úgy voltam, hogy az érintősek nem kellenek, mert nem bírnak sokat, tönkremegy egy év alatt az érintőpaneljük és nem bírja az aksijuk.

Nos kinéztem a Samsung Galaxy Ace-t. De még mindig hezitálok, Lecseréljem e vagy sem.

Nos azért fordulok hozzátok, mert kiváncso vagyok mások tapasztalatára és véleményére.

2011. szept. 4. 15:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. szept. 5. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!