Milyen telefont választanátok? ÉRintőset vagy QWERT bill-eset?
Egy Nokia C3-00-ás telefonom van. Nagyon jó az üzenetíráshoz, okos kis telefon minden működik rajta. Na de néha már unalmas az alap téma, és felhasználó felület. Néha jobban esne egy érintőkijelzőset használni, kezelni,
Eddig úgy voltam, hogy az érintősek nem kellenek, mert nem bírnak sokat, tönkremegy egy év alatt az érintőpaneljük és nem bírja az aksijuk.
Nos kinéztem a Samsung Galaxy Ace-t. De még mindig hezitálok, Lecseréljem e vagy sem.
Nos azért fordulok hozzátok, mert kiváncso vagyok mások tapasztalatára és véleményére.
Nekem ilyenem van, de üzeníráshoz soha nem használom az érintőképernyős billentyűzetet, mert a másikkal sokkal gyorsabban tudok írni. Egyébként jó az érintőképernyő, de nekem, mint már említettem az üzenetek írásához nem jött be.
Xperia Mini Pro lesz a te mobilod! ilyen árban van és QWERTY+Érintő
Android 2.3 stb,stb,stb
az egyetlen baj vele,az hogy van valami statikus zaj...
A fizikai qwerty-vel az a baj, hogy nem biztos, hogy magyar.
Az érintősbő meg rengeteg magyar van, ékezetes magyar karakteres gombokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!