Telefon 95 ezer körül? Melyi ka jó választás?
Sziasztok, akarok venni telefont és mivel egy viszonylag erős telefont akarok ezért 95 ezer körül gondolkozok ami jövő húsvétra ki is telik a pénz rá ....
Ebben az árkategóriában melyik telefont ajánalanátok??? én egy I Phone-t akarok mert a barátomnak egy I Phone 2 -se van és az nekem nagyon tetszik....
Valami javaslat?
Papíronokos szar...
Gondolom te aztán igazán kihasználod a marhaokos telefonod minden lehetőségét... Majd ha te jobbat tudsz alkotni ezeknél a papíronokos szaroknál, akkor majd nem nézlek teljesen hülyének az ilyen megnyílvánulásaid miatt.
Hát abba igazatok van ebben az árkategóriában sok jó telefon van ami annyit tud kb. mint az Iphone ... őszintén amikor megvettem gondolkodtam egy kicsit....
A Telenornál az Xperia Neo 95 ezer.... nekem pontosan erre van pénzem .... és a Neo NAGYON TETSZIK de mindigis ugyvoltam vele nekem ilyen ugyse lett most tengap nézelödtem és a Telenornál 95 ezer....
ez most megtetszett :) szerintetek?
Olvass mobilarénás teszteket, ott elég objektíven értékelik a telefonokat. Ez alapján könnyebb meghozni egy OKOS döntést.
És a műanyag burkolat sem ropog, főleg egy majd' százezres készüléknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!