Milyen módon csináljam ezt?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ipod touchot az apple szervíztől mert ugyebár nem javították meg az előzőt ami elromlott nekem ( sleep gomb nem működött) és ezen ugyebár a régi 3.1.3 as verzió van . Milyen programmal jailbreakeljem mert tudom hogy anno ment a redsnow meg ezek de azóta az apple betömhette a rést. Próbáltam jailbreakme oldalon de nem műkdött mert kilépett és ujra bootolt. Szoval mivel törjem fel spirit vagy redsnow vagy green pois. Ha valaki küldene egy linket ahol le van írva az AKTUÁLIS ismétlem AKTUÁLIS feltörés erre ipod touch 3.1.3 .2011. aug. 31. 21:28
1/2 anonim válasza:
Ha nem írod le, hogy melyik verziójú (1G, 2G, 3G???) touch-od van akkor kicsit nehéz lesz segíteni.
Youtube-on amúgy van egy csomó videó a témáról, de tudni kell, elintézni.
Az újabb firmware-ekhez is van jailbreak (nekem 4.3.0 van fenn). Ha régi a touch-od, akkor viszont lehet hogy jobb ha nem teszel fel 3.x.x-nél régebbi FW-t, mert állítólag nagyon belassítja.
2/2 A kérdező kommentje:
bocs 3g verziója és mc model
2011. szept. 1. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!