Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom a netes alkalmazá...

Hogyan tudom a netes alkalmazásokat kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémám lenne,hogy nekem van egy samsung galaxy mini telefonom,ami eléggé lezabálja az egyenlegemet mégpedig úgy hogy jönnek a telefonomra értesítések a fenti lehúzható sávomba..pl ha gmailon levelet kapok akkor azt is jelzi és már ezért is leveszi az egyenlegemet,ha megnyitom akkor több százat von le:\...

Valaki tudja hogy hogyan tudom a telefonomban kiiktatni az ilyen netes hülyeségeket?

2011. aug. 31. 21:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a rootolás sikeres,de sajnos se böngésző,se browser:S
2011. szept. 1. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Szívjál nyugodtan a droidwall-al, ahelyett, hogy havi 590 ft-ért előfizetnél egy gyakorlatilag korlátlan netre...
2011. szept. 1. 01:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Marketről leszeded wifin az APNDROID alkalmazást amivel ki és be tudod kapcsolni a netet..."

Ja és ha bekapcsolja persze nem csak a facebook fog netet kapni.

Nem értem minek droidwall-t ajánlgatni, ha valakinek havi 590 forintot nem ér meg, hogy legyen valamilyen mobilnet a telóján az ne vegyen okostelefont...

2011. szept. 1. 02:37
 14/16 A kérdező kommentje:
ha nem sikerül a droidwall akkor természetesen arra fogok előfizetni,eddig csak a net40,ről meg ilyenekről hallottam..igaz rég néztem már az ilyen mobilosneteket,de akkor még szerintem nem volt..mindenesetre köszönöm a tippeket :)
2011. szept. 1. 03:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán...

Ma már szinte az összes csomag olyan, hogy ugyan van forgalmi korlát (ennél 30mb), de ha túlléped se kell utána fizetni, csak a sebességét veszik vissza. Facebookra bőven, de még néhány netes rádióra is elég.

Én pl. melóban 8 órában a tune in radio alkalmazásban szoktam ezzel a csomaggal AAC-s, 24 kb/s sebességű (oda bőven elég a zaj miatt) rádiókat hallgatni és nem kell azzal foglalkoznom, hogy mikor mi szív le valamit az egyenlegből...

Minden máshol pedig wifi...

2011. szept. 1. 03:29
 16/16 A kérdező kommentje:

hát igen.. sok "szenny" lefolyt a dunán:D

de igazából nem értem..5óra alatt csak úgy 1900ft-t leszopott a telefon csak azért hogy be van kapcsolva és nem nyúlok hozzá:\

köszönöm még1szer a tippeket.

2011. szept. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!