Miért nem engedi telepíteni az alkalmazásokat?
Amit Market-ről szednék le nagyobb méretű alkalmazást, nem engedi letölteni, mert azt írja ki, hogy nincs elég hely a tároló eszközön, pedig bőven van még hely rajta.
Samsung Galaxy Mini-m van.
A telefon belső memóriájába települnek az alkalmazások. Ha ott nem lesz elég hely neki akkor ír ki ilyeneket.
Töröld a felesleges dolgokat, vagy helyezz át amit tudsz a kártyára.
most mar az angry birds seasons-t sem tudom frissiteni(massal nem probalkoztam) az a frissites is 18 mb. nem ertem miert nem engedi letolteni. amut eddig leszedtem es sdre lehetett rakni azt mind egybol sd-re telepitette a telefon. :s
bocs hogy ekezet nelkul irok csak telefonrol irok.
Pedig a telefonon is kell, hogy legyen ékezet.
Csak az az alkalmazás kerülhet az sd-re ami támogatja is az sd-re áthelyezés lehetőségét. Ráadásul ilyenkor se teljesen kerül át a kártyára, mert pár kB vagy MB még a telefonon marad. Arról nem is beszélve, hogy a cache az mindig a telefon memóriáját csökkenti. Szedj le egy cache cleenert. Az csak pár kB, szóval még engednie kell, hogy letöltse. Futtasd le és akkor felszabadul majd egy csomó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!