Hogyan tudom a netes alkalmazásokat kikapcsolni?
Egy olyan problémám lenne,hogy nekem van egy samsung galaxy mini telefonom,ami eléggé lezabálja az egyenlegemet mégpedig úgy hogy jönnek a telefonomra értesítések a fenti lehúzható sávomba..pl ha gmailon levelet kapok akkor azt is jelzi és már ezért is leveszi az egyenlegemet,ha megnyitom akkor több százat von le:\...
Valaki tudja hogy hogyan tudom a telefonomban kiiktatni az ilyen netes hülyeségeket?
igen igen,csak ha kikapcsolom akkor nem tudom használni az ingyenes facebookot :|
gondolom más megoldás nincs.vagy igen?
am igen..sajnos úgy vettem meg hogy mondták hogy androidost vegyél mert jó meg stb...sajnos túl naív voltam:\
Kikapcsolod a gmail-es szinkronziációt, de ettől még ugyanúgy lesz ezeregy dolog ami miatt a netre mászkál a rendszer. Amit megpróbálhatsz az, hogy rootolod és felteszed a Droidwall-t. Ezzel le tudod tiltani az alkalmazásokat a netről. Na szépen a böngésző kivétetlével mindent letiltasz a mobilnetről. Így nem fog felmászni a rendszer a netre (kivéve wifin) és tudod használni simán a facebook zero-t, mert a böngésző meg hozzáférhet a nethez.
Az android rendszer meg jónak jó csak nem mindenkinek való, illetve nem árt ha vásárlás előtt utánanéznek a rendszernek.
Fizess elő erre:
Havi 590 ft és nincs túlforgalmazási díj a keret túllépése után se.
Megrendelés sms-ben.
1430-ra
+GONETS
igen-igen,már 2.programmal csinálom a rootot mert elsővel nem volt sikeres.
névszerint:z4root-tal csinálom most.
browsert kerestem a listán,de sajna nem találtam olyat se...ha jó a root még1szer megnézem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!