Csak én gyűlölöm az érintőképernyős mobilokat?
nekem sem villogni kell az Androidos teló és ha neked az a hasznos akkor olyat veszel és nem teszel fel értelmetlen kérdéseket
Csak én utálom a gombos telefonokat?:P
Az érintösé a jövö... Elég egyértelmü, hogy ezerszer egyszerübb használni öket, mint a vacak régi gombosakat...
Arra pedig, hogy a "haverod" iphone-ja leesett és el is romlott... Elég röhej és gyanítom, hogy az nem iPhone volt, mivel az iPhone-ok nagyon strapabírók. Az enyém rengetegszer esett már kemény felületre is képernyövel lefele még sincs semmi baja.
Előzőt megerősítem. Az iPhone igaz nem egy IP67-es szabványos szuper-strapabíró telefon de legalább bírja az ütéseket. Ahogy a HTC-k se esnek szét olyan hamar mert azoknak a legjobb az összeszerelésük.
Ha meg nem lesznek mnár gombosok csak érintősek akkor tessék beletörődni vagy vegél emporiát
13:53
Na annak a haveromnak biztos hogy eredeti volt, a másolatokat ki is röhögi mindig. Tele van pénzel a gyerek. Tényleg nagyon gazdagok. Mégis tönkre ment egy leeséskor a mobilja. Na jó azóta megcsinálták mert végülis a képernyője halt meg, de akkor is.
Ízlések és pofonok, viszont TÉNY, hogy az érintőé a jövő...bolond aki az ellenkezőjét állítja.
Nekem az érintővel az a bajom, hogy 50-60ezer alatt nincs minőségi...ja meg a szöveg írása de ezért van QWERTY. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!