Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én gyűlölöm az érintőképe...

Csak én gyűlölöm az érintőképernyős mobilokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 12:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy a blackberry üzleti telefon de akkor is több hasznát venném mint egy androidosnak vagy akármelyik érintősnek. Nekem nem villogni kell a telefon, nekem csak használati tárgy, nem kell sok funkció. A Blacberryt azért írtzam mert annak találom a leghasznosabbnak a funkcióit.
2011. aug. 27. 13:21
 12/22 Panda Péter ***** válasza:
légyszi, sorold már a funkciókat amiket használsz, mert ugyan lehet nem mindegyik érintős telefon tudja, de vannak olyan csoda-helyek, hogy android market, meg appstore ahonnan varázsütésre le lehet tölteni megfelelő programokat, amik megadják a kívánt szolgáltatást, és huss, így lett a csokapik.
2011. aug. 27. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:

nekem sem villogni kell az Androidos teló és ha neked az a hasznos akkor olyat veszel és nem teszel fel értelmetlen kérdéseket

Csak én utálom a gombos telefonokat?:P

2011. aug. 27. 13:29
 14/22 anonim ***** válasza:
és attól,hogy neked csak egy tárgy,attól még vannak akik játszanak,zenét hallgatnak,filmet néznek,neteznek rajta,amihez nem elég egy gombos telefon hangyasz*rnyi képernyője
2011. aug. 27. 13:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Ha a ti szemszögetekből nézem akkor igazatok van, de az szerintem akkor is nagy baj hogy az érintősekbe fektetnek szinte csak nagy energiát a készítők.
2011. aug. 27. 13:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Az érintösé a jövö... Elég egyértelmü, hogy ezerszer egyszerübb használni öket, mint a vacak régi gombosakat...

Arra pedig, hogy a "haverod" iphone-ja leesett és el is romlott... Elég röhej és gyanítom, hogy az nem iPhone volt, mivel az iPhone-ok nagyon strapabírók. Az enyém rengetegszer esett már kemény felületre is képernyövel lefele még sincs semmi baja.

2011. aug. 27. 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Előzőt megerősítem. Az iPhone igaz nem egy IP67-es szabványos szuper-strapabíró telefon de legalább bírja az ütéseket. Ahogy a HTC-k se esnek szét olyan hamar mert azoknak a legjobb az összeszerelésük.

Ha meg nem lesznek mnár gombosok csak érintősek akkor tessék beletörődni vagy vegél emporiát

2011. aug. 27. 14:03
 18/22 A kérdező kommentje:

13:53

Na annak a haveromnak biztos hogy eredeti volt, a másolatokat ki is röhögi mindig. Tele van pénzel a gyerek. Tényleg nagyon gazdagok. Mégis tönkre ment egy leeséskor a mobilja. Na jó azóta megcsinálták mert végülis a képernyője halt meg, de akkor is.

2011. aug. 27. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek
2011. aug. 27. 17:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, viszont TÉNY, hogy az érintőé a jövő...bolond aki az ellenkezőjét állítja.

Nekem az érintővel az a bajom, hogy 50-60ezer alatt nincs minőségi...ja meg a szöveg írása de ezért van QWERTY. :)

2011. aug. 27. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!