Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó érintőképernyős...

Milyen jó érintőképernyős mobilokat tudtok?

Figyelt kérdés
Amin lehet filmet nézni, zenét hallgatni, és lehetőleg legyen rajta vmi GPS vagy GoogleMap vagymi, és ami nem nagyon haladja meg a 90.000 Ft-ot.
2010. jún. 25. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez 1 corby-n is megvan.
2010. jún. 25. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
használt iPhone
2010. jún. 25. 10:09
 3/8 anonim válasza:
Nekem is Corbym van én tök megvagyok vele elégedve:)
2010. jún. 25. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Én csak HTC-t vennék, mint érintőképernyős mobilt.

[link]

[link]

Iphone tud-tud, de ha meglát valaki azzal az utcán, már egyből azthiszik rajolni vetted.

Hát a többség tényleg rajolni veszi és én nem adnék ennyi pénzt érte, inkább biztosra megyek és HTC-t veszek.

2010. jún. 25. 10:45
 5/8 anonim válasza:

Nokia 5230 XPressMusic.

2-es kamera, nagyon jó zenelejátszó, Nokiából adódóan strapabíró és szép (nokiab*zi vagyok bocs) Nagyon jól kezelhető, és egyszerű a használata. Ára amikor vettem (kb 2 hónapja) 38ezer volt. GPS van benne. Zenére nagyon jó, nekem a telefon amúgy is inkább zenelejátszó mint telefon. A filmnézésre annyit mondok hogy rajta nézem a sorozataimat :D

Nagyon jó telefon, szerintem ez a számodra a legmegfelelőbb a felsoroltakat látva.

2010. jún. 25. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

samsung monte :) nekem ilyenem van és tök jó

van rajta wifi is és gps is am vodánál 37ezer máshol 40 felett van

de ha már 90körül áldozol rá akkor samsung omnia2

2010. jún. 25. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
használt nokia 5800, de samsung corbyt ne vegyél mert egy kalap sz@r az a telefon.
2010. jún. 28. 11:40
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkienk :D
2010. jún. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!