Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Írnátok érintőképernyős jó...

Írnátok érintőképernyős jó mobilokat, amik tudnak is vmit azért, kb 25 e ft körül?

Figyelt kérdés
és tudja azt ha pl need f. speed-es játékot játszok akkor amerre elfordítom a telót az autó is arra menjen-> ezt a tulajdonságot amúgy hogy hívják ?
2010. máj. 10. 20:32
 1/8 anonim válasza:
ilyen telót nem fogsz kapni 25e körül... ha játszani akarsz,vegyél használt iphone-t
2010. máj. 10. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
iPod Touch 44 k ujjonnan :D
2010. máj. 10. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy LG Kp502 cookie van a zsebemben KB. 3 hete van meg pink-be. Imádom naon szép érintőképernyős t-mobile-nál 23000Ft dominoba. Kb 4 napig birja nálam az aksi de én éljel napal rajzolok,fotozok, egyszóval egész nap nyuzom. szval jó telo vedd ezt
2010. máj. 10. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
LG KP502-t láttam MediaM.-ben 24ezerért :D Tök jó teló :) Egyből beleszerettem, de nekem azért a Samsung még mindig jobban tetszik :D
2010. máj. 10. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem keress a Vaterán egy használt telefont, a belépő kategóriás új érintőképernyős telefonok alig tudnak valamit. Vagy nézd meg ezt 30 ezerért, lehet hogy van még belőle, bemutató példány volt, van benne GPS is, csak wifi sajnos hiányzik:

[link]

Persze az elfordulós dolog amit mondasz nem ez a kategória, olyat használtan sem kapsz 100 ezer alatt

2010. máj. 11. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
N97 et bárhol kap 90 ért is használtan :) Mondjuk én utálom az enyemet. A nokia 5800 is tudja az elfordulos cuccot nem ? Meg a LG KCC500 vagy 550 vagy nem tudom az is .csak az nem érintös
2010. máj. 11. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Lg kp 500-at vagy 502-őt ajánlanám. Szép is,jó is, sokat tud, és megkapot a pannonnál kb 28000ft-ért. Én is kp 500at akarok csak én pink-ben. :)
2010. máj. 16. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát te 25 rugóért nem fogsz kapni jó érintős telót, de viszont tudok 15 rugóért érintós telót, bár az nem igazán tud valamit 2,4 hüvelykes 1,3 megapixel csak 4 GB-ig bővíthető és csak a vodafone-nál kaoható! Ja egyépként a telefont gyártó cég, az alcatel, és egyépként az alcatel telók nem igazán jók! De tok egy másik telót bár az egy kicsit több mint az 25 rugó mert az 37 rugó ez a teló de sokkal jobb is, ez a teló a samsung star ami már 3 hüvelykes és 3 megapikszeles mp3, mp4, lejátszó, 16 GB-ig bővíthető!
2010. máj. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!