70 ezerért milyen okostelefont vennétek?
Ebben az árkategóriában egyértelműen a Defy.
Én is ilyen összeget akartam szánni a készülékre, és Ace, Xperia X10, a HTC Desire és a Defy között nézelődtem, végül a Defy-ra esett a választásom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ha jól emlékszem meg lehet oldani rajta valahogy a HD videó felvevést, nekem még nem volt időm kipróbálni. Gyárilag amúgy VGA minőségben vesz fel, de alkalmazásokkal ezen lehet változtatni.
Sok szerencsét a vásárláshoz :)
xperia mini pro 60k-ért kapható.
és alapból úgy rögzít.
A Neo-val jársz a legjobban kérdező.
-1Ghz proci (( A Defy-n 800Mhz ))
-Magyar nyelvű ((Tudom,hogy a Defy-n is meglehet csinálni de így legalább nem kell bajlódni ))
-8.1Mpx HD kamera (( A Defy-n 5Mpx ))
-HDMI csatlakozó (( Defy-n nincs ))
A Neo csak csupaszon, tartozékok nélkül 72.000, a csomag amit érdemes megvenni az 80.000nél kezdődik. Itt persze nem vettem figyelembe a szolgáltatók hatalmas "kedvezményeit" mellyel kapsz egy semmire se jó mobilnetet is, és fizetheted 2éven keresztül a készülék áának többszörösét... Egyébként a dolgok amiket felsorootál mind megoldhatók a defy-n beleértve a proci teljesítményének növelését is.
Azért android hogy testre szabhasd és egy kis időt rászánva ugyanott vagy előrébb van mint a neoval, és a mai helyzetet nézve a gazdaságban, az ár nem egy utolsó szempont. De persze lehet itt divatolni is.
09:53 Tudom hogy függetlenre gondoltál, de esetleg akkor lehet ebben
az árkategóriában neo-t venni ha a szolgáltató "kedvezményt" választod, mert amúgy 80.000nél kezdődik. Utolsó meg nagyon jól mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!