A ZTE Blade megbízhatósága tényleg csapnivalóan fos?
Többen írtátok, hogy sz*r, nekem pedig olyan telefon kéne, ami kihúzza akár 2 évig is.
Ezt akkor nem ajánljátok? SE X8 megbízhatóságra jobb?
21:29
Mint láthatod oda írtam, hogy az eddigi tapasztalataim alapján megbízhatónak találom.
Anyámnak x10 mini pro van és bánja, hogy nem ZTE-t vett. Mindenkinek más jó.
De te biztos jobban tudod :)
Ismeretségi körömben 4 Blade van. Anyámé, két kollégámé és egy haveromé. Tudjátok, hogy melyiket kellett eddig szervizelni? Egyiket sem.
Akinek van egy kis ideje, az feltehet főzött ROM-ot a Blade-re, ami megalázza teljesítményben az Xperia Mini pro-t, de a Samsung Galaxy S-t is utoléri simán. A gyári romot, amivel kijön a telefon (akár 2.1, akár 2.2), felejtse el mindenki!
én nagyon szeretem a blade-et, de azért ennyire nem jó, egy MSM7227 sose fog utolérni egy snapdragont teljesítményben, szóval amit írsz ordas nagy túlzás.
viszont defytől lefelé mindent ver.
"Akinek van egy kis ideje, az feltehet főzött ROM-ot a Blade-re, ami megalázza teljesítményben az Xperia Mini pro-t."
Nekem van mini pro...
És ha én is felraknék rá főzött romot meg felhúzom a procit, pl. 1.2 Ghz-re?
Amúgy ha te felteszel a bladed-re bármilyen főzött romot meg felhúzod a procit a maximumig, akkor se lesz 1 Ghz, ami a mini pro-ban alapból van.
De többek között ami miatt nem blade-t vettem az a flash.
Tehetsz rá bármilyen romot, amíg az adobe ki nem adja armv6-ra is addig blade-n a büdös életbe nem lesz, míg a mini pro-n van...
"Ismeretségi körömben 4 Blade van. Anyámé, két kollégámé és egy haveromé. Tudjátok, hogy melyiket kellett eddig szervizelni? Egyiket sem.
Akinek van egy kis ideje, az feltehet főzött ROM-ot a Blade-re, ami megalázza teljesítményben az Xperia Mini pro-t, de a Samsung Galaxy S-t is utoléri simán. A gyári romot, amivel kijön a telefon (akár 2.1, akár 2.2), felejtse el mindenki!"
Na ilyenkor hol van asdfvb aki keményen beszólt x8-al kapcsolatban, mert valaki rootolni merészelte volna a memkártyára telepítés miatt és azzal elveszik a garancia. ("de ha úgy csesződik el a mobilod, hogy nem tudod unrootolni, akkor szivacs. normális telefont kell venni, amin normális rom van gyárilag")?
Amúgy kib@szott jó a mini pro a 3 hüvelykes kijelző ellenére is.
Van egy defy-m is azt is alázza sok szempontból.
Lehet, hogy a defy-t el is fogom adni, ha valakit érdekel egy 1.5 hónapos rootolt defy akár küldhet privit.:D
"Na ilyenkor hol van asdfvb"
Készül holnapra az újabb adag X8 fikázásra...
"x10 mini pro esetleg kamerában jobb a Blade-nél, minden másban kegyetlenül alulmarad. A képernyő felbontása meg egyszerűen szánalmas. :)"
Sehol nem írtam X10 mini pro-t. Az a szánalmas inkább aki még ma is keveri a kettőt, de az még szánalmasabb ha nem is ismeri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!