A ZTE Blade megbízhatósága tényleg csapnivalóan fos?
Többen írtátok, hogy sz*r, nekem pedig olyan telefon kéne, ami kihúzza akár 2 évig is.
Ezt akkor nem ajánljátok? SE X8 megbízhatóságra jobb?
Én most vettem ilyen telefont kb. 5napja és az eddigi tapaszalatom alapján nagyon is jó, megbízható.
Ilyen telefonra vágytam, és most meg is kaptam amire szükségem van. Keresztanyámnak is ilyen van és imádja.
Egyáltalán nem szar. Mindenben veri az X8-at, és ezt tapasztalatból mondom.
A régi, első generációs készülékek voltak hibásak, A MAIAK HIBÁTLANOK!
Ennyi pénzért messze a legjobb választás a Blade. Egyedül azért kerül ennyibe, mert a ZTE új résztvevő a mobilpiacon és szeretnének tábort szerezni maguknak. Ha HTC lenne a gyártó, az emberek kétszer ennyiért is megvennék.
És ezeket 3GS tulajként mondom. Ha most kéne telefont vennem ennyi pénzért, kizárt, hogy mást vennék.
Hát 5 nap alatt aztán meg lehet mondani, hogy megbízható-e...
Nekem 2 hónap alatt 3x cserélték garanciában. Most már nem fogják, mert ma vettem egy xperia mini pro-t.
A kisebb kijelző ellenére is alázza a blade-t és ha még karácsony környékén lejjebb megy az ára...
Bennemaradt, az lehet, de nem véletlenül szvsz.
Ismerősnek van egy szervize és nem pl. x8-at visznek hozzá a legtöbbet, sőt szinte alig, hanem blade-t.
Garanciával is foglalkozik, mivel t-mobile-hoz tartozik. Júliusban kb 40 db-ot cseréltek garanciában...
Ha neked blade-d van, lehet, hogy jót fogtál ki, de szvsz a megbízhatóságról nekem nem a blade jut eszembe legelőször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!